Barn är kloka.

12:04

Tänk att barn ser saker så klart. Saker som vissa vuxna aldrig förstår. Läs om IT-mammans förståndiga lilla dotter.

Har hon sagt att den ska vara på internet så tycker jag vi kör på det.

5 kommentarer

 1. Sådär ja !! Nu har jag läst alla inlägg i din blogg ! Jag började en sen eftermiddag på jobbet och har varje dag sedan dess hunnit med ett inlägg eller tio ! Du skrev i ett inlägg att du ofta får kommentarer om just detta, att männsikor hittar hit och läser den från början till slut, och att dessa vanligtvis är kvinnor. Det stämmer även på mig ! Kunde bara inte sluta !! Min arbetsgivare brukar titta in på mitt rum på eftermiddagarna och undra vad i helsicke jag håller på med. Han har muttrat otaliga gånger och undrat över om jag inte har annat som borde göras. När jag berättade om din blogg och innehållet i den sken han upp och konstaterade: Bra ! Det gör oss bättre i vår yrkesroll ! Jag fick efter det tillåtelse att läsa hur mycket och hur länge jag ville ... och det gjorde jag ! Jag vill bara säga TACK för att jag fått följa Abbe på hans krokiga väg ! Bloggen är super och hjälper mig förstå saker jag redan trodde jag visste !/ Kvinna som jobbar med funktionshindrade barn och deras familjer.

  SvaraRadera
 2. Ett väldigt klokt barm måste jag säga!

  SvaraRadera
 3. Ja, vad säger man. Där satt den, kanske?

  Vad månde bliva av detta kommunikationssnille!

  SvaraRadera
 4. haha! allra bäst såklart är just vilken typ av blomma hon ritade :)

  nu ska jag snoka vidare hos dig, har inte varit här på, öh... jättelänge!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.