Ninni.

22:36

Det är bokmässa i stan. Jag kilade dit igår för att titta mig omkring och kanske få några uppslag eller nya idéer som jag kan ha glädje av i jobbet till exempel. Kanske kunde man dessutom köpa sig några nya bra böcker.

Nåja. Det är vansinnigt mycket folk och vansinnigt mycket böcker så med den korta tid jag hade på mig innan det var dags att hämta barnen på dagis blev det inga böcker köpta, men däremot några fonetiska spel från Hatten förlag som jag tänkte att Abbe kunde ha när vi ska träna konsonanter.

Jag sprang som av en tillfällighet på en hel hög med människor som jag lärt känna via bloggen och twitter, som samlats vid en av montrarna för en liten tweetup. Väldigt roligt att få mötas på riktigt.

Och så träffade jag Ninni. Jag visste att hon skulle vara där och prata om sin debutroman och jag ville passa på att försöka få till ett litet snack med henne. Ninni skriver bloggen "Dagarna" som jag har läst sedan innan jag startade Heja Abbe, och vi har haft lite kontakt av och till. Vi lyckade sammanstråla och det var jättekul att få pratas vid en stund. Hoppas det kommer fler chanser.

Jag vill passa på att tipsa om hennes bok "Flickan med snö i håret". Jag har bara läst halva boken än så det blir ingen recension. Men så långt jag kommit hittills är den mycket bra, så jag kan varmt rekommendera den. Gillar du deckare har du ett nytt namn att lägga på minnet: Ninni Schulman.Nu ska jag ta ett glas vin och läsa vidare. Najs.

4 kommentarer

 1. Vin och en bra bok, ser verkligen härligt ut!!

  SvaraRadera
 2. Svårslaget koncept...
  Jag önskar att jag hade fått samma möjlighet att botanisera bland staplar av potentiella guldkorn med det skrivna ordet!

  I den situation vi befinner oss i har vi också skapat speciella band med andra föräldrar i samma situation som bloggar (eller läser bloggar) vi har träffat ett par och den gemenskap vi har är...genuin och unik.
  Lev väl och krama bröderna,
  Niklas

  SvaraRadera
 3. Det där såg riktigt mysigt ut. Ingen TV eller dator, utan en god bok och ett gott glas.

  SvaraRadera
 4. Blev nyfiken på boken och såg att det gick att provläsa...så nu får jag se till att skaffa den oxå =) Så tack för boktips!!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.