Keenan.

18:20

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om Keenan Cahil för ett tag sedan? Vi snackade lite om när det är okej att skratta åt någon och inte. Om någon är annorlunda till exempel. Skratta med någon är ju alltid okej, men i ärlighetens namn, ibland är det svårt att skilja det ena från det andra. Ni skrev som vanligt många fina och tänkvärda kommentarer.

I alla fall. Keenan Cahil är stor. Trots att han är så liten, om man säger så. Han har så mycket cred på internet att rapparen 5o cent fattar att den här snubben gör man inte narr av. Keenan Cahil är killen man ska hänga med om man vill puffa för en låt och vill att den ska sprida sig fort på nätet. Titta på den här videon från den Amerikanska talkshowen "Chelsey Lately".

Respekt!

8 kommentarer

 1. haha oslagbart! Killen knäcker ju. Hoppas han fick asbra betalt. :D

  SvaraRadera
 2. Respekt! Bra gjort av 50 cent tycker jag. Att stå upp för Keenan eftersom han trots allt också fått ta ganska mycket skit och elaka kommentarer.

  SvaraRadera
 3. Fett! Älskar det.

  Och älskar bloggen - som jag läst så länge men aldrig kommenterat.. Men kände att nu var det dags. :-)

  SvaraRadera
 4. Då vill jag tipsa om den här videon http://www.youtube.com/watch?v=TAibh3SqRUo Blev faktiskt tårögd av lycka och pepp när jag såg den!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.