Vem betalar?

22:41

Killarna sitter och bläddrar i en av alla leksakskataloger som ramlat ner i brevlådan på sista tiden. Vi har fått inte mindre än fyra stycken olika. Abbe och storebror har läst dem fram- och baklänges minst hundra gånger, drömt, pekat och önskat.

– En sån önskar jag mig, pappa. Och den. Och en sån vill jag ha. Och den önskar jag mig.
– Men den där är ju jättedyr vännen.
– Meh, vi betalar ju inte! Vi får ju det av tomten.

14 kommentarer

 1. Ja så är det väl?? Att tomten betalar ;-)

  //Mia

  SvaraRadera
 2. HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA

  SvaraRadera
 3. Samma här i huset...

  http://mittispenaten.blogspot.com/2010/10/men-vad-gor-man-nar-inte-tomten-har-rad.html

  kram

  SvaraRadera
 4. samma tema som konversationen:
  – jag har inga pengar"
  – men ta ut på kortet då.
  som alla mina fyra barn har sagt till mig.

  SvaraRadera
 5. Fullt logiskt ju! (Vår 4-åring ringar förresten inte längre in de leksaker han önskar sig i katalogerna, utan de få, få (högst en på var tredje sida) han inte vill ha. Han får skrivkramp och slut på bläck redan runt sidan 8 annars.)

  SvaraRadera
 6. Konsekvensen av att berätta sagor för barnen på ett trovärdigt sätt. Och minns att av våra barn får vi bara höra sanningar tills vi lärt dem annat.

  SvaraRadera
 7. Efter vecka 12 kunde jag slappna av lite. Nu började vi planera, vad ska barnet heta och en massa annat. Jag hade mycket att fundera på för jag skulle bli den förälder som jag aldrig haft! Jag skulle finnas där, skämma bort det och framförallt överösa barnet med kärlek. Jag skulle bli världens bästa PAPPA

  SvaraRadera
 8. haha..haft detta konstiga samtalet med mina barn också...
  Mijo min lilla sa "Jag har pengar...jag har lagt Pippi pengar i min sparbössa, då har jag MYCKET pengar!!" =)

  SvaraRadera
 9. Jag satt med tvn på utan att titta, en kebabrulle i handen utan att äta och bara längtade tills jag skulle vakna och få träffa dom jag älskade mest! Jag var pappa!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.