Klart grabben ska ha en iPad.

22:21

Kommer ni ihåg storebrors fina nya rum? Om ni klickar här och röstar på det så kan han vinna en iPad i en tävling om Sveriges snyggaste barnrum. Han och Abbe får dela på iPaden om ni hjälper oss att vinna den. Ska vi säga så?

31 kommentarer

 1. Givetvis gör jag det för brorsorna...
  Lycka till !

  SvaraRadera
 2. går in och röstar nu! Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Redan röstat, kände igen rummet från bloggen :-)

  // Madde

  SvaraRadera
 4. Blev precis färdig med att läsa alla inlägg, från början till slut, fast senaste 18 månaderna skumläste jag mest för de har jag ju redan läst :)
  Vill tacka för en underbar blogg, du skriver jättebra och det känns lite som en ära att få följa dina fantastiska små killar.
  Fast en sak vill jag påpeka, sex gånger har du kallat dig själv patetisk i bloggen, kanske inte så mycket eftersom det är över flera års tid. Men ändå, sluta med det för patetisk är det sista du är. Jag tycker att du verkar toppen. Alldeles, alldeles toppen :)

  Och du, klart killarna ska ha en Ipad så jag har röstat. Måste ju bidra till att hålla Apple-genen vid liv ;)

  SvaraRadera
 5. Klart man hjälper till -
  röstat o klart!

  SvaraRadera
 6. Oj vilken makt du har med din välbesökta blogg. Nu har jag röstat och såg att din sons rum leder röstningen överlägset. Grattis till en iPad.

  SvaraRadera
 7. Klart ungarna ska ha en iPad :-) //Malin

  SvaraRadera
 8. Lite över gränsen, det här. Klart att ni vinner tävlingen nu...

  SvaraRadera
 9. @Åsa Jag håller med dig. Jag var själv tveksam om jag skulle skriva det eller inte. Tycker inte det blir rättvist. Och det var därför jag inte berättade om en fototävling jag var med i för Gneis härom veckan t ex.

  Och jag var också tveksam när jag tipsade om Jon och tävlingen om Apolloresan för ett tag sedan av precis samma skäl, men tänkte att eftersom det inte var för min egen del var det kanske okej.

  Dessutom är inte tävlingen avgjord bara för att man fått flest klick. Då tar en jury vid och väljer bland de tio som fått flest, plus ett "wild card". Så det är inte klart att vi vinner tävlingen nu...

  Jag vet inte jag. Tycker kanske att jag för det mesta ber om saker för andras skull på den här bloggen. Jag hade kunnat utnyttja den mycket mer, om man säger så. Jag hoppas du lät bli att klicka, för jag vill inte att du ska göra något som inte känns rätt för dig.

  SvaraRadera
 10. Min mormor sa alltid att "fråga kan man alltid, det värsta som kan hända är att man får ett nej". Och det är väl så med de här välbesökta, inflytelserika bloggarna också, de kan fråga/rekommendera/sälja/be om osv men bara du som läser kan välja att göra som du känner skulle vara rätt.

  SvaraRadera
 11. Jag blir så trött när jag läser vissa kommentarer här på bloggen. Varför skall man vara avundsam. Abbepappan har väl inte bett om så mycket för egen del!

  SvaraRadera
 12. Klart han ska ha en sån. Mina kids har älskat vår iPad i snart ett år nu. Så praktiskt på resan.

  SvaraRadera
 13. Just nu leder ni heeelt överlägset.
  Så klart jag röstade.

  SvaraRadera
 14. Tyvärr kunde jag inte rösta, har inget FB-konto. Men ni verkar ju enligt kommentarerna här klara er rätt bra ändå.

  SvaraRadera
 15. Hej, i undersökningen var jag en av dem som hade läst snabbgenomgången. Men så tänkte jag att "nej men jag läser lite från början för att förstå bättre". Sagt och gjort, i fredags 1/4 började jag läsa, jag har nu läst mig genom helgen, måndag, tisdag och onsdag, jag kunde inte sluta. Jag har skrattat gråtit och reflekterat. Bloggen är som en bok, fast bättre för den har något givet slut och pendlar precis som livet. Tack!

  SvaraRadera
 16. Tycker jättemycket om denna bloggen, men NEJ, jag röstar inte för en Ipad till dina grabbar. Rummet är fint, men för mig känns det som fusk att dra med läsare på en jättepopulär blogg att rösta. Jag tror varken ert rum är finast, eller att ni är dem som skulle ha svårast att finansiera en Ipad själva.

  SvaraRadera
 17. MonkaBonk & MattiasPe7 april 2011 kl. 23:26

  Get up, stand up! Stand up for your rights! Don't giwe up the fight!

  Hälsar MonkaBonk & Mattiaspe

  SvaraRadera
 18. Det är väl inte fusk!! Klart man ska kunna fiska röster i sin egen blogg. Herregud vad trött jag blir på folk som har synpunkter på sånt, det är ju upp till var och en att välja om man vill rösta eller inte och på vem! Hoppas pojkarna vinner!!

  SvaraRadera
 19. Jag ska rösta :) Hoppas ni vinner!

  SvaraRadera
 20. Jag har också röstat!
  Tycker att du mycket sällan uppmanar oss att göra något som du själv har någon vinning av. Jämför med många andra stora bloggar... och som någon annan sa, det är ju faktiskt inte så att jag måste rösta bara för att det kommer ett önskemål om det, jag kan ju alldeles själv bestämma mig för om jag vill det eller inte.
  Be inte om ursäkt, vi som är dina läsare bör vara tillräckligt vuxna för att själva bestämma om deltagande eller ej. Sedan kan man tycka att det är orättvist, att man tävlar på olika villkor etc. Men, livet är inte rättvist! :-)
  Lycka Till!
  // Anna

  SvaraRadera
 21. Mimosa Filurina8 april 2011 kl. 10:17

  Jag tänker inte rösta. Tycker generellt att det är trist när tävlingar vinns av personer som ser segern enbart som en seger + ännu en pryl. Bättre om någon utan möjlighet att köpa själv vinner, alltså om iPaden kommer till någon unge som annars aldrig hade haft möjlighet att få en.

  Hur man rent praktiskt anordnar en sådan tävling vet jag inte, men jag följer min princip genom att inte ge Huno någon röst den här gången. Din kids har, ser och får redan så mycket som andra barn kanske inte ens får uppleva på TV.

  Det här låter otrevligare än jag menar. Dina barn har det bra, med bra föräldrar med bra ekonomi (resor, villa, fritidssysselsättningar). Därför unnar jag någon annan vinsten.

  SvaraRadera
 22. jag röstar jag! Misunnsamhet är oklädsamt

  SvaraRadera
 23. Jag röstade på det rum jag tyckte var finast. Blogg eller icke.

  SvaraRadera
 24. Troll troll troll överallt... Klart du ska delta i tävlingen som alla andra, att priser ska gå till dom som inte kan köpa själv underminerar ju hela tanken med en tävling, isf är det välgörenhet det är snack om, och inte tävling.

  Sen slutligen så är ju varje enskild man och kvinna som läser här smart nog att inse att det fri vilja som gäller, antingen så klickar man eller så låter man bli, tråkiga kommentarer om orättvisor och "fusk" här inte hemma i allt det här.

  Hoppas ni vinner, ska själv ha mig en Ipad 2 i vår :)

  Vänligen,
  Fredrik Näs

  SvaraRadera
 25. Röstat, hoppas ni vinner, hälsa familjen! kram

  SvaraRadera
 26. Sussie Johansson11 april 2011 kl. 19:58

  Men för tusan! Han kan väl uppmärksamma om att de är med och tävlar sen är det väl upp till var och en om de gillar rummet eller inte. Han tvingar ingen att rösta! Denna avundsjuka! Jag har i alla fall röstat för jag gillade rummet! Sen gör alla som de själva vill!

  SvaraRadera
 27. Jag tycker inte du fuskar! Absolut inte!
  Så mycket du skrivit på din blogg under åren för att hjälpa andra. T.ex. uppmana mer människor till donera osv!
  Och som någon tidigare nämnde, vi får alla välja! Du har inte tvingat någon, vill man inte rösta så vill man inte, vill man så vill man!

  SvaraRadera
 28. Jag tycker absolut att du får berätta att ni är med o tävlar och att ni blir glada om vi röstar på ert bidrag!!
  Sen röstar ju vi läsare som vill o de andra får låta bli...
  Rummet är jättefint o jag röstade med glädje!

  SvaraRadera
 29. Absolut inget fuskande här, och du ska inte ha dåligt samvete! Fråga kan man alltid göra- rättvist och orättvist hör inte riktigt hemma i sådana här sammanhang tycker jag, tävling är tävling.

  Och klart ni ska ha ipad, ska också rösta (om det fortfarande går?)

  Fråga på du bara i framtiden- sen får alla klicka som de vill! :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.