Äntligen.

22:38

Om ni visste vad jag har saknat det. Jag har längtat så mycket att jag till och med gått omkring och småmuttrat som en sur gubbe för att det inte funkat eller blivit av. Tiden har inte räckt till, det har varit fotbollsturneringar hit, diverse byggprojekt dit och dessutom mycket att göra på jobbet. Men mest av allt är det en segdragen förkylning som stått i vägen.

Jag var anmäld till Bockstensturen den tredje september men började känna mig hängig med hosta och ont i halsen veckan innan. Jag hoppades in i det sista att det skulle gå över så att jag kunde vara med, men vågade inte chansa till slut. Det får räcka med en hjärtpatient i den här familjen. Men ni må tro att jag var tjurig den dagen. Sedan har den där förkylningen hängt i ett tag och inte förrän idag kände jag att jag vågade utmana den lite.

Äntligen fick jag komma ut i skogen på min mountainbike och bränna bort stresshormoner. Hej höstluft, du kalla och klara, du lätta och friska. Hej höstlöv, ni gula, orangea och röda, virvlande runt mina pedaler. Hej lera, i pölar djupa som oceaner som dragerar min cykel i brunt och som sprättande från hjulen ger mig svarta fräknar. Hej på er. Jag. Älskar. Er.

6 kommentarer

 1. Nu ser du ju ut som jag gör - utan lera! Njae, liten överdrift kanske.
  Men jag förstår ditt behov av frihet och att få ge fysiskt uttryck för allsköns påverkande tankar i skallen. Även jag greppar gummihandtagen och trampar (som i mitt fall) förtvivlan och saknaden av mig (det går naturligtvis inte men fungerar för stunden, åtminstone litegrand) så ofta jag får möjlighet.
  Fortsätt!
  Niklas

  SvaraRadera
 2. Men "Hallå" snygga ben. Ser ut som du haft en brottningsmatch med ett träsktroll. Underbart. :)

  SvaraRadera
 3. Haha, inget är härligare än människor med passioner. Underbart att läsa om, även om jag tycker det verkar livsfarligt att cykla i lera.

  SvaraRadera
 4. Det ser ut att kunna bli stopp i det kommunala avloppet. Det blev kanske trädgårdsslangen för både cykeln och dess förare ;-)

  Skönt att ladda om och få nya krafter.

  SvaraRadera
 5. Men..du är ju värre än barnen ;)

  SvaraRadera
 6. Med den numer obligatoriska ben-bilden! Mera lera #ftw!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.