Självinsikt.

22:04

– Godnatt gubben, sov gott.
Jag hade pussat storebror i pannan efter att jag hade läst ett kapitel i hans Harry Potterbok, satt på cd:n med klassisk musik som han älskar att somna till och värmt en vetekudde i form av en katt i micron som han alltid vill ha bredvid sig. Det hade gått några timmar sedan vi hade haft vår dust.
– Jag älskar dig pappa, du är den bästa i hela världen.
– Även om jag skäller på dig, vännen?
– Meh, ja!! Du måste ju skälla på mig för att jag ska fatta.
– !

10 kommentarer

 1. Åh j-vlar (förlåt att jag svär i din blogg) vad det öppnade kranarna... Har haft fruktansvärda duster m två av tre idag, och i vårt fall var vi inte (tyvärr) vänner när de la sig.

  Jag har en snart 10-åring som är det allra bästa för det mesta, men som har en fruktansvärd attityd emellanåt. 8-åringen har noll tålamod och kort stubin, och när båda är i sitt esse samtidigt...

  Tack för din fina och kärleksfulla blogg.

  SvaraRadera
 2. Vem har sagt att det är lätt att vara vuxen - eller barn för den delen?
  Men det är skönt när man hittar tillbaka till varandra och förstår varför vi gör som vi gör.

  SvaraRadera
 3. Jag blir imponerad av två saker, dels att storebror lyssnar på klassisk musik när han ska sova (riktigt häftigt!) och att han har en sån insikt. Smart kille det där!

  SvaraRadera
 4. Hej Abbespappa!
  Jag har inte varit här på ett bra tag och nu sitter jag här och läser om dina kids bravader under hösten och vintern. Antingen är det du som förmår fånga deras kommentarer osedvanligt bra, eller också har du två grabbar med osedvanligt stor humor och osedvanligt bra träffsäkerhet. Jag våndas med dig i dina nedgångar, men skrattar hjärtligt åt dina söners underbara kommentarer till livet. De verkar vara helt fantastiska, men det visste du ju redan :)

  SvaraRadera
 5. Just det DÄR, behövde jag läsa just precis idag!
  Var på väg att sälja mina tonåringar för ett par timmar sen... Tack för påminnelsen : )

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.