Midsommar.

13:29

Det blev lite annorlunda i år. Vi firade tillsammans med våra bästa vänner som vi alltid gjort, så långt var allt som vanligt. Och tanken var att vi skulle göra midsommarstång, plocka blommor och binda kransar och dansa små grodorna som vi alltid brukar göra.

Men vi var ett stukat gäng, både vuxna och barn. Vi var hostande förkylda, hängiga med ont i halsen, någon med ryggskott, andra med svullna och kliande allergiögon. Dessutom regnade det ihärdigt mest hela dagen. Leta björkris och blöta ängsblommor lockade ingen av oss särskilt mycket.

Vi åt vår sillunch, våra jordgubbar och vår grillade middag inomhus istället, låg och slöade i soffor och på golvet och snackade om allt mellan himmel och jord och hade det precis så trevligt och bra som vi orkade.

Storebror och en av tjejerna satte ihop en poängpromenad som vi gick i spöregnet. De hade kul när de gjorde frågorna och vi likaså när vi svarade på dem, och jag är otroligt imponerad över hur bra de hade fått ihop alltsammans.

Jag funderade lite över det här med årets ljusaste natt när vi framåt kvällen satt och pratade i ljuset av lampor och tända ljus. Jag tänkte att det nog blivit något fel i vår del av landet. Och jag tänkte att det inte gör något så länge man är med människor man tycker om.
4 kommentarer

 1. Det låter mysigt!
  Glad midsommar!

  SvaraRadera
 2. Finns inget bättre än bästa vänner. Fast storebrors poängpromenad låter också bra =)

  SvaraRadera
 3. Jag är förresten väldigt nyfiken på hur det gick med bröllopsfotona. Ja, hur gick det? Fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.