Det är så ömsesidigt, älskling.

23:03

– Pappa vill du veta varför jag alltid kommer in till dig på natten?
– Mm, gärna.
– För att när du har sovit under ditt täcke ett tag så är det så varmt och skönt där. Och då brukar jag krypa in under och typ lägga mig nära dig. Det är så mysigt.

Andra bloggar om , , ,

16 kommentarer

 1. Det är ju bla sådana här kommentarer man "lever för" som förälder. Av ingenting kan det komma vad som helst som bara får en så där lycklig som jag tror man bara får uppleva som just det - förälder. Å andra sidan kan det ju komma något "helt tvärtom..." åxå...

  SvaraRadera
 2. Denna kommentar kvalificerade sig direkt under kategorin: "Tårar-i-ögonen-kommentarer".

  SvaraRadera
 3. Mmm, jag vet precis. Bästa stunden på dagen är när storebror kryper nära med vällingflaskan på morgonen och man får snusa så mycket man vill i nacken på honom. Gullungar!!

  SvaraRadera
 4. Jag har ju en Essing här hemma, som snart är sex månader gammal.
  Han är dålig på att komma till ro på kvällarna och trivs inte speciellt bra i sin fina spjälsäng. Gråt och tandagnisslan. Oftast sover han med mig i storsängen.

  Jag har sagt till mig själv att jag ska ta tag i det där nu igen, göra ett nytt seriöst försök med det där med att somna i egen säng, men var kväll blir det lixom ..i morgon för det ÄR så härligt att bara känna att han verkligen finns!

  SvaraRadera
 5. MYS! Igår kväll somnade min 5,5 åring i vår stora säng - hon fick ligga kvar hela natten. Detta trots att hon vände på sig och sparkade mig i ryggen halva natten. På morgonen lyfte vi över 3-åringen för lite mys med alla och det ÄÄÄÄÄR ju så härligt - trots allt...
  Måste man vara så noga med att barnen skall sova i sina sängar egentligen?

  SvaraRadera
 6. ååh vad jag kan sakna den tiden..värker i mammahjärtat!
  passa på att bara mys..den tiden går ju över så dom hinner ju sova ensam i sina sängar..Ha en mysig helg! kram

  SvaraRadera
 7. Jag är inne hä roch läser ofta, tänkte att det var dags att lämna en liten kommentar (: Det är jättekul att läsa om era dagar tillsammans.

  SvaraRadera
 8. Men blir man varm i hjärtat eller vad!

  SvaraRadera
 9. För ett antal år sedan när vi försökte lära Abbes kusin att sova i sin egen säng så ville han inte det för att "mammas täcke är mysigare". Jag erbjöd mig då att köpa ett likadant till honom, men efter en stunds funderande svarade han "det är nog ingen idé, för då är det ingen mamma i det täcket...". Gissa om han fick sova kvar....

  SvaraRadera
 10. Mysigt var ordet sa Bull. Skulle inte heller vilja vara utan det.

  Och Abbes gudmor: Love it!

  SvaraRadera
 11. hejhej! skitbra blogg.läs om mitt liv, 18 år, trebarnsmamma o jobbar deltid på ica för att förösrja mina barn, MEN LYCKLIG SOM FÅ ÄNDÅ!!

  SvaraRadera
 12. den varma sangen med nagon man alskar, den lyckligaste stunden jag vet!

  SvaraRadera
 13. Skrattar, så klockrent, jag kan förstå känslan, när man själv har sparkat av sig täcket och sen bara vill bli varm. Gos barn!
  Tack för att du skriver så fint.
  Kram Anki

  SvaraRadera
 14. Man blir ju helt rörd =)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.