One more down. And still counting.

22:46

Det blir nog inte så mycket bloggande i kväll. Istället ägnar jag mig åt ovanligt liten och skakig pojke. En darrig, rädd liten kille som blir vansinnigt arg varje gång jag håller bunken under hakan på honom. Som om det vore bunken som gör så att han kräks hela tiden.

Visst har Abbe gått igenom saker i livet som får en vanlig magsjuka att framstå som en fis i rymden, men det hjälps inte just nu. Han är så ynklig att jag bara vill stoppa ner honom i fickan och klappa på honom hela tiden.

Jag förbereder mig för en lång natt.

Under tiden kanske du kan läsa inläggen nedan och hjälpa mig att välja?

Andra bloggar om ,

12 kommentarer

 1. Gillar eran blogg grymt mycket och beundrar er familj!
  Lycka till med natten!
  Har skrivit om eran blogg här:
  http://minkamera.blogg.se/2008/december/rosta-hos-abbe.html

  SvaraRadera
 2. Åhh stackare Abbe va. Magsjuk och allt. Och stackare abbeföräldrarna som väl inte kan räkna med en hel natts sömn. Krya på honom, den lille kämpen.

  Markattan

  SvaraRadera
 3. Hoppas att Abbe kryar på sig snabbt! Men vill samtidigt säga att jag tycker Storebror är värd en guldmedalj i "syskonskap". Ni har gjort ett "bra jobb" med honom. Jag blir så imponerad av allt jag läser om honom.

  SvaraRadera
 4. Stackars Abbe och storebror! Hoppas att Ni andra slipper eländey med tanke på julresan!

  Alingsåsarna

  SvaraRadera
 5. Jag måste säga att jag älskar din blogg. Läser den varje dag. Jag hoppas inte de gör något att jag lagt till länken på min blogg ?
  Ängnar er ljuvliga familj en tanke varje dag ! Varma Julkramar !

  SvaraRadera
 6. Men gud, stackarn!
  Hoppas det går över snabbt och att det inte drabbar er andra.
  Kryapåerkramar!

  SvaraRadera
 7. Hoppas att magsjukan snart är över, håller tummarna för att du ska klara dej iaf.
  Har följt din blogg i ca 1 år nu, det är nåt i din blogg som fängslar mig och gör att jag måste kolla in här varje dag för att se om ett nytt inlägg kommit!

  Krya på er!

  SvaraRadera
 8. Tack för en oerhört läsvärd blogg. Du har en utmärkelse att hämta hos mig!

  SvaraRadera
 9. Så Abbe slapp inte han heller? Stackarna.

  SvaraRadera
 10. nu har jag valt ett antal inlägg i ditt föregående inlägg... det var ingen lätt uppgift du! hur svårt som helst om jag ska vara ärlig! alla inlägg du listat är så otroligt bra! allt från det första inlägget till storebrors härliga kommentarer och dina enorma kärleksförklaringar som man kan läsa ut mellan raderna gör mig alldeles förundrad! men men, nu har jag läst igenom och valt (efter många om och men). jag hoppas att min hjälp blir till nytta! :) kraaam hanna-mia

  SvaraRadera
 11. Vad synd om den lille kämpen, men så blir det kurerat till kommande vecka.
  För då ska det väl betala sig att
  napp är ett avslutat kapitel om jag inte minns fel.Krya på Dig lille Abbe!

  SvaraRadera
 12. Krya på er Abbe & Storebror!!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.