Herregud, vilken lipsill jag är.

20:40

Sitter med killarna och kollarIdol. Storebror hejar på Alice. Jag vet knappt vem jag hejar på, de är så grymt duktiga båda två, men lite tråkiga på något vis. Saknar liksom den egna karaktären och särpräglade stilen som Amanda eller Sebastian t ex hade. Fast det är klart det är svårt att skoja bort Kevin. Han är ju så fett proffsig.

Men i vilket fall som helst, jag klarar inte sånt här. Jag tycker det är så mäktigt, så fint, att se dem stråla från scenen efter den resan de varit med om i höst. Jag lipar antingen det är filmer från när de var hemma på besök, när juryn säger snälla saker eller när taket i Globen lyfter. Det är bara för mycket.

Patetiskt, jag vet. Men det står jag för.

UPDATE:
Mera snyft. Jag är ett lättfångat byte för Hollywood och alla andra smörfabriker. Guldconfetti, Kevin i tårar, kramar från juryn och alla Idol-kompisarna. Jag går på rubbet.

Andra bloggar om , , , , ,

14 kommentarer

 1. Själv hoppas jag Kevin vinner. Alice dödade P!nk brutalt. Hemskt... fel låtval helt enkelt. Hon kan bättre liksom.

  SvaraRadera
 2. Äsch!
  Lite tårögd ska väl en kille också få tillåta sig att bli?

  ;-)

  /Klaus

  SvaraRadera
 3. Alice tog igen missen i första låten med en GRYM andra låt (Heavens on fire)!!! :-)

  SvaraRadera
 4. En undran, hur går det för Abbe med, tja eller, utan nappen?

  Sonen (4 år) ska ge sin napp till tomten på julafton "då kanske jag får skidor", och jag börjar lite nervöst undra hur min sömn kommer att bli under resten av julhelgen..
  Och såklart hoppas att det blir snö..

  SvaraRadera
 5. Jag tror inte att du är den enda som lipar till Idol idag. =)

  SvaraRadera
 6. Ursäkta mig, men hur kan man gråta till den här skiten. Kevin är ju helt sanslöst dålig....han är bortglömd imorgon.

  SvaraRadera
 7. Du är för go du .En äkta människa,,,,så härligt.

  SvaraRadera
 8. Journalist: Å det gjorde han.

  Klaus: Eller hur?

  Västgötskan: Ja visst är hon duktig?

  Hillesnille: Det går skitbra. Han har frågat en eller två gånger efter nappar, men när jag påminner honom om att han gett dem till Tomten accepterar han det.
  Men det är klart. Det är ju inga garantier för att din 4-åring funkar på samma sätt :-) ...

  SeTa: Skönt att veta.

  Klabbe: Men hallå? Oavsett vad man tycker om Kevin att han är tråkig eller strömlinjeformd eller inte gillar hans stil, så kan du väl ändå inte påstå att han är dålig? Han har ju en fantastisk sångröst och är en grym entertainer. Det finns många artister jag inte gillar, men inte är de dåliga för det. Det handlar ju bara om tycke och smak.

  Och själva lipandet har inte så mycket med just Kevin att göra utan hela upplägget. Sån är jag. Men tydligen inte du.

  SvaraRadera
 9. Kevin är en entertainer, ödmjuk
  och glädjen är sann.Sen sjunger han
  rätt bra också...

  SvaraRadera
 10. Du var inte ensam om att fälla ett par tårar igår... ;)

  SvaraRadera
 11. Åh, jaaa! Jag är precis likadan. Fast, jag är kvinna så då kanske det är mer "tillåtet"?!

  Om det är till någon tröst så är maken som du!

  SvaraRadera
 12. Du är inte ensam! När Kevins verison av vinnarlåten började spelas och han grät så grät jag oxå. Och ännu mer när han skrek "jag älskar dig sofia" efter låten. Och då har jag ändå inte haft så mycket känslor för idolerna iår, tycker precis som du att det där lilla extra personliga fattas. Men Kevin är svår att inte gilla.

  SvaraRadera
 13. Jag blev också tårögd. Kevin är inte bara en duktig artist, utan även en mkt trevlig människa =)

  Din blogg är underbar, förresten. Har precis hittat hit.. Klart du läggs till i favoriterna ;)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.