Nyhetsflödet 8 december 2008.

21:52


Vad handlar det här tjatet om sjukdomar i tabloidpressen om egentligen? Är det inte "Spänd mage kan vara dold sjukdom" så är det "Så farliga är dina födelsemärken, vi har listan" eller varför inte "Så slipper du gå upp att kissa på natten".

Så vitt jag kan se på dagens löpsedlar finns det bara en nyhet. Och inte ens den är en nyhet utan en spekulation. Om GAIS eventuella tränare. Jo tjenare.

Alternativ löpsedel:
SLIPP KVÄLLSTIDNINGARNA.
Vi har ändå inget vettigt att skriva om.

Andra bloggar om , , , ,

7 kommentarer

 1. Haha! Kvällstidningarna är ju nutidens skvallerpress..

  SvaraRadera
 2. Jag låg ett dygn på sjukhus för observation i helgen med skyhögt blodtryck och vad som senare visade sig vara migrän/huvudvärk utlöst av blodtrycket. Någon bot utan piller blev där inte. Utan en massa morfin, migränmedicin så att jag ser ut som en, connect the bruises typ. Migränanfall kan pågå i dagar sa neurologen. Precis vad jag ville veta...
  Nu medicin för att få ner blodtrycket. Utredning varför det var så fruktansvärt högt.Fortfarande huvudvärk däremot även om det ger sig lite i taget nu. Tacksamhet för att det inte ledde till någon blödning. Eksem pga av en bakterie har jag också haft. Botas med antibiotika. Alltså inte kvällstidningsstyle.
  Några frågor annat än att vi kör allt i en papperstugg.

  SvaraRadera
 3. Skitenkelt.

  Rädsla säljer lösnummer.
  Skräm upp folk, så måste de kolla om de inte har lite cancer ändå.
  Sen blir man lättad när man läser, alltså är SlaskBlaskan DEN GODA som lindrar oron.

  Allvarligt; det där gör mig ganska sur.

  SvaraRadera
 4. De har ju ett antal års erfarenhet av vilka löpsedlar som säljer. Så den enda slutsatsen jag kan dra är att Sverige kryllar av hypokondriker med stor tilltro till kvällstidningsjournalister.

  SvaraRadera
 5. Om du visste hur många såna löp jag tillverkat. ;-) Men du glömde det magiska "ny SVENSK studie:" och sedan "Hela listan". Det är en trollformel för bra upplagesälj. Enbart "ny studie" är inte alls lika bra. Haha. Och som jag brukar säga: "Vanlig huvudvärk kan vara ren dumhet".

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.