Slagen hjälte.

23:20

– Lille gubben, det finns inte så mycket kvar i den lilla magen längre, jag jag till storebror när han krampade upp någon deciliter vatten alldeles nyss.
– Näe, tre kräkningar hemma, pep han tyst. Och en makaronkräkning i stan.
– Ja du. En makaronkräkning.
– Den var värst.
– Tycker du det, vännen?
– Ja. Den smakade makaroner. Gamla mögliga makaroner.

Andra bloggar om , ,

10 kommentarer

 1. Soooooom jag lider med Storebror!!!! Finns ingen värre "vanlig" åkomma än just magsjuka!!! Bllääääärk!!!!

  Och så vet jag ju att om jag bara tittat på nån som har det så får jag det som ett brev på posten själv.

  Krama om honom lite extra...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Stackars lilla storebror.

  SvaraRadera
 3. Aj oj näe. Hatar magsjuka.
  Hoppas han kan börja dricka sockerdricka snart åtminstone.

  SvaraRadera
 4. Jag har en kompis som en gång kräktes efter att ha ätit couscous, hon brukar berätta om det med fasa, då cous cousen suger upp allt vatten i magen ar det som att kräkas upp en frottéhandduk enligt henne. Det kan ju vara snäppet värre än mögliga makaroner. Det kan du ju trösta storebror med om några dagar när han mår bättre...

  SvaraRadera
 5. jag vet hur det känns, har spytt i över två månader. hoppas storebror inte behöver pinas lika länge!

  SvaraRadera
 6. Stackars liten! Jag har en egen liten 5-åring magsjuk kille här. Det är nog det värsta...Tur att det brukar gå över fort! Hoppas också att det inte sprider sig vidare...

  SvaraRadera
 7. Stackars liten. Passerade en liten tös i samma ålder som storebror igår, hon var också drabbad. Av precis samma "på stan"-kräkning. Stackars stackars liten. På-stan. Det är värst, för oavsett ålder känner man sig skamlig. Som jag led med lilltösen och mamman, och som jag lider med storebror.

  SvaraRadera
 8. Couscous kommer också väldigt lätt upp i näsan när man kräks, och ligger där och grynar.

  SvaraRadera
 9. Usch... stackars lilla vännen... inget kul att må så :-(
  jag hoppas att lille storebror kryar på sig snart!!

  SvaraRadera
 10. Eftersom att jag aldrig har kräkits (vad jag kan minnas i alla fall... jag vet, det är mäkta märkligt) lider jag av en slags kräkfobi. Men det vill jag ha sagt att det är bra att dom små liven får gå igenom det här ibland. Då slipper dom blunda och hålla för öronen varenda gång någon mår lite illa i framtiden.
  Bra va?

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.