Två år.

23:37Tiden går fort, idag är det två år sedan. För två år sedan rullades Abbe in på operationssalen och vi stod i spillror kvar utanför. För två år sedan fick Abbe nytt liv, ny färg på läpparna och ny ork.

Jag hoppas att jag har fel. Men det känns som att han blivit tröttare igen på sistone.

26 kommentarer

 1. Jag hoppas också att du har fel. kram

  SvaraRadera
 2. TUSEN KILO KÄRLEK TILL VÄRLDENS FINASTE LILLPRUTT, Island hälsar och hoppas!

  SvaraRadera
 3. Pörstår att misstanken om att Abbe skulle må sämre gör dig alldeles matt...
  HOPPAS DU HAR FEL!!!!!!
  Kram från Maria i Karlstad

  SvaraRadera
 4. Lilla Abbe-gubben! Hoppas oxå du har fel...
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 5. Antar att datumen för såna där operationsdagar är såna där datum som kommer att följa en för resten av livet. De kanske inte sitter fast lika hårt som födelsedagen, men med tanke på hur mycket bättre det kan bli efter en operation är det kanske lite samma sak. Men innan man vet om det går bra eller inte... Fy f*n...

  Nu har jag inte läst nog för att veta om man planerat någon fler liknande operation för Abbe, men jag hoppas verkligen att ni slipper några fler oväntade bakslag. Många kramar från oss!

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas att han bara är lite hösttrött. Måtte han få slippa fler sjukhus nu, i alla fall än på ett tag för att slippa dem helt är väl oundvikligt. Hur har det gått med gom operationen?

  SvaraRadera
 7. Oj, hoppas också att du har riktigt tokfel. Och att det är bristen på sol och värme som gör honom lite mindre hoppig.

  SvaraRadera
 8. Jag hoppas innerligt att det bara är vanlig hösttrötthet och inget annat. Mina barn är också ovanligt trötta just nu. Förkylningar efter förkylningar och så mörkret..... Förstår din oro så fort något är annorlunda, efter den resa ni varit och är med om!!

  SvaraRadera
 9. Jag hoppas också att du har fel. Usch och fy för att behöva genomgå den upplevelsen igen. Säger som de andra, håller tummarna för att det bara är hösttrötthet.

  SvaraRadera
 10. Kanske det är hösten...eller svinsprutan...hoppas det, så det inte är nåt allvarligt.

  SvaraRadera
 11. Håller tummarna stenhårt på att det är lite trötthet efter vaccinet och höstmörkret!!!

  kramar till er!

  SvaraRadera
 12. Hoppas också du har helt fel. I just detta. Fast det låter konstigt att säga så. Hoppas ni är pigga och glada snart igen. Och just -jo, jag också läser här ibland -väldigt fin blogg ju. Så du vet.

  SvaraRadera
 13. Tack för kommentaren på min blogg! Du har en alldeles underbar blogg. De små som betyder mest. Hoppas att din fina Abbe "bara" är lite hösttrött. Jag förstår att varningsklockor ringer snabbt, när man har varit med om så mycket som ni har.

  SvaraRadera
 14. Jösses, är det över två år man följt din blogg nu. Historien om Abbes liv och vardag är för rolig/härlig/fruktansvärd för att man ska kunna slita sig. Jag önskar er all lycka med fortsättningen.

  SvaraRadera
 15. Hej, nu spatt det till i mej när jag läste den sista raden.. och slungades tillbaka till när jag tänkte samma sak, kände samma känsla.. Min dotter har haft leukemi, men man är snabbt tillbaka i den där rädslan, vid små små tecken.. Har fått rådet av hennes läkare att komma in när vi märker sånt.. för att ta prover, och få en koll, så att man kan släppa det sen.. för det har inte varit återfall nån av gångerna vi åkt in. Men det har gett en skön lisa för själen att vi faktiskt gjort de här extra kontrollerna..

  stor varm kram. Jag hoppas det bara är en oro, som visar sej vara obefogad.

  kram Monica R

  SvaraRadera
 16. Förstår din oror, för ni känner ju till alla symptomer. Du har det sjätte sinnet som många saknar. Hoppas hoppas att det bara är omställning för årstiderna rullar på.

  SvaraRadera
 17. Åh, vad jag förstår din oro. Men önskar och tror att det bara är helt vanlig trötthet som även småbarn kan känna emellanåt. Hoppas Abbe snart blir piggare igen.

  Kram till lilla Abbe

  SvaraRadera
 18. Håller tummarna för att du skall ha fel och att Abbes trötthet beror på höstmörkret som kommer krypande.

  SvaraRadera
 19. Tack fina ni! Det är skönt att känna stödet.

  Jag tror tyvärr att det blir ett ingrepp snart. Det fanns tendenser på förträngning vid senaste kontrollen i våras. Förhoppningsvis ska det räcka med så kallad hjärtkatetrisering/ballongsprängning den här gången. Vi får väl domen på återbesöket om någon vecka.

  Att det blir fler stora operationer i framtiden är jag tyvärr smärtsamt medveten om. Låt dem bara komma sällan.

  SvaraRadera
 20. Jag håller med många andra; det är förhoppningsvis hösten och mörkret som ger tröttheten. Är inte storebror också lite tröttare än vanligt?
  Mina barn går med mörka ringar under ögonen allt som oftast.

  SvaraRadera
 21. Jag hoppas verkligen det är vanlig trötthet. Ett par gånger har det gått en längre tid då jag upplevt Agnes som tröttare och tröttare och det tär. Hon har sen piggnat på sig och man släpper oron men när det sker, så gnager det. Abbe grabben ska klara sig ifrån fler strapatser, det får vi stå på.
  Kram från oss i Örebro

  SvaraRadera
 22. Som de flesta andra har skrivit så hoppas självklart jag också att du har fel. Men sen är det ju så att tyvärr, eller kanske tack o lov så brukar känslan man har vara rätt många gånger. Så se till att hjärtmottagningen kollar upp honom en extra gång, det skadar aldrig. Bättre att förekomma än att förekommas.
  Hjärtekramar

  SvaraRadera
 23. Kan inte annat än att hålla med de andra som redan lämnat spår. Jag hoppas ockås att det är något "vanligt" som gör Abbe trött och att det går över fort!
  Hösthälsningar/ Anna

  SvaraRadera
 24. Två år sedan...

  Jag hoppas precis som de andra att du har fel.

  Men, vis av att föräldrar som du, nog ofta har rätt bra koll så får jag nog kanske istället hålla tummarna för att det "bara" beror på höst-trötthet eller så...

  SvaraRadera
 25. Hoppar in här för första gången, och säger bara att jag HOPPAS INNERLIGT ATT DU HAR FEL!(Att han bara är trött för att han är trött av naturliga skäl)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.