Trehundrafemton.

23:30

Alltså. Jag kan fortfarande inte riktigt smälta det här. Trehundrafemton fantastiska självförtoendehöjande kommentarer. Tror bannemig jag ska skriva ut dem allihop och göra en bok av dem. En sån som man tar fram när livet känns motigt.

Ja. Det är det jag ska göra. En bok.

14 kommentarer

 1. Fuck...då skulle jag kanske skrivit lite mer fylligt...

  SvaraRadera
 2. Fy fasiken vad du är bra! En riktigt cool superpappa, och du skriver på ett helt fantastiskt sätt. Jag både skrattar o gråter när jag läser. Kämpa på!

  SvaraRadera
 3. ganska enastående! tokade till det o skrev in mig som 316 :)

  SvaraRadera
 4. Bra idé. Det finns ju något som heter Min Egobok (http://minegobok.blogspot.com/) som är en ifyllnadsbok där nära och kära kan skriva hur bra och älskad man är.Nu har ju alla kommenterande läsare givit dig material till din egen "egobok".
  Just för att du och din familj är så bra. Och så älskad. Av så många.

  SvaraRadera
 5. Du skulle ha samlat bloggen som en bok! Det är rätt mycket läsning om man hoppar in från början och vill läsa ikapp, skulle vara väldigt trevligt att kunna göra det i bokform - men det kanske redan finns någon sådan tjänst någonstans? Annars borde det bara vara en tidsfråga innan det dyker upp. Det är nog en del jobb med att göra det själv.

  SvaraRadera
 6. Ser fram emot boken! =) Material har du ju redan till den. Jag skulle uppskatta en bok eftersom jag inte läst hela bloggen och aldrig verkar få tid till det (dessutom är det svårt att läsa mycket på dataskärm tycker jag...) Men jag VILL väldigt gärna läsa hela. I en bok ;)

  SvaraRadera
 7. Att skriva bok är bra. På många sätt, you know - lycka till ;)

  SvaraRadera
 8. Eh. Nu menade jag i och för sig att jag skulle göra en bok av era trehundrafemton kommentarer från enkätinlägget. Som jag kan läsa när jag behöver stärka mitt självförtroende.

  Men nu är det många som har frågat efter att Heja Abbe ska bli bok det så jag får väl snart börja överväga det ...

  :)

  SvaraRadera
 9. Jag tycker att du gör rätt i att göra kommentarerna till en bok. Då kan du plocka upp den när du mår dåligt, är trött eller bara behöver någonting extra. En kommentar kan värma, 315 kommentarer bildar en bastu.

  SvaraRadera
 10. Hej Abbes pappa,
  du har material nog för flera olika böcker, det är bara att välja vilken du vill förädla och jobba vidare med; Abbe-bloggen eller kommentar-inläggen eller kanske något annat. Ditt sätt att skriva gör oss alla väldigt gott. Vi är så himla tacksamma att vi får ta del av de små och stora äventyr och problem ni råkar ut för och tar er igenom, och hur... Tack.
  Kram

  SvaraRadera
 11. Jag håller med Berit! Förstod att det var en må bra-bok med kommentarer du menade, men jag tror att "Heja Abbe - de 4 första åren" i pappersform skulle funka alldeles utomordentligt.

  SvaraRadera
 12. Du om det är någon som skulle kunna skriva en bästssäljare så är det du

  SvaraRadera
 13. Nu undrar jag om min kommentar (som var kritisk) raderades av dig, eller om jag helt enkelt ångrade mig innan jag klickade på Skicka. Hm..

  SvaraRadera
 14. @Lina Jag raderar aldrig några kommentarer. Har inte hänt än i alla fall. Det skulle vara om det är vädligt grovt direkt kränkande emot någon. Du får gärna vara kritisk om du vill.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.