Ska vi njuta ikväll tro?

19:23

– Hur många gånger är det melodifestival innan andra chansen pappa, sa storebror.
– Fyra gånger tror jag.
– Tänk om det är någon med varje gång som jag gillar.
– Det är det säkert, vännen.
– Förra veckan var ju Ola med, honom gillar jag.
– Mm.
– Hoppas det är någon med ikväll som jag gillar.
– Ja, det får vi hoppas.
– Det är roligare när det än någon med som man gillar, för då kan man sitta och njuta.

Andra bloggar om , , , ,

17 kommentarer

 1. Hoppas att ni får massa fredagsnjut nu!

  SvaraRadera
 2. Mina 12 poäng går till glada Hudik-teatern! Underbart vackert, och definitivt bidraget med mest känsla, själ och charm!

  SvaraRadera
 3. Jag grinade till kvällens bästa bidrag, Glada Hudik-teaterns tolkning av Sveriges vackraste sång.

  SvaraRadera
 4. Hej Abbepappan. Satt och surfade lite på din blogg och tänkte att det kunde vara kul att läsa din blogg från början som du har skrivit om upp till höger här. ;) Men det var lättare sagt än gjort ska jag be att få tala om. Hur har du tänkt att man ska kunna komma till början? Det funkar inte riktigt att bara scrolla ner, då kommer man inte så långt. Jag gav upp efter att ha tryckt på "äldre inlägg" sådär 13 gånger och kommit till 2008 någon gång. Kan du inte lägga in nån länk som gör att man kommer till första inlägget om man nu så skulle önska? Eller finns det ett sånt som jag bara inte hittat?

  SvaraRadera
 5. Till Kristin!
  Klicka på 2005 och gå till botten!

  SvaraRadera
 6. Jag tyckte SVT fegade ur med Glada Hudik. Måns sjöng och de var en välredigerad bakgrund. Kunde varit vilken kör som helst.

  SvaraRadera
 7. Ville bara säga att jag är en av dem som läst din blogg nu från början tills hit. Det tog några dagar;) Din kärlek till dina söner fullkomligt strålar ur skärmen. Vilken fantastisk blogg! Kommer nu följa den dagligen så klart.
  Jag bor utomlands och har en bekant via nätet som nyligen fick reda på att hennes nyfödda dotter också har catch22. Hennes man lämnade henne när hon var gravid, så hon är själv med sin treårige son och bebisen. Önskar nästan att din blogg fanns på engelska så hon kunde läsa den med.
  kram

  SvaraRadera
 8. Malin: Angående om att hejaabbe borde finnas på Engelska så kan man ju använda sig utav google translate :)

  SvaraRadera
 9. Jag fick sms från en 11 årig kille som gillade Eric Saade och ville jag skulle rösta på honom, kanske den föll Brorsan i smaken med, själv höll jag ju på Andreas och det gick ju bra för båda. Sen tycker jag inte Måns skulle varit med när Glada Hudik uppträdde, dom gjorde det så bra själva, fantastiska, värmde mitt hjärta.
  Ha en bra Alla hjärtans dag Abbefamiljen!

  SvaraRadera
 10. @Kristin Precis som någon sa. Om du tittar i menyn "Arkiv" här till höger och klickar på 2005 så öppnas det året. Klickar du på mars så kan du scrolla ner till det allra första inlägget.

  @Malin Jag håller på med en översättning. Men det går ganska långsamt framåt...

  @Ulrika och Carina. Jag håller inte riktigt med er. För det första sjön Måns bara en vers av tre. Så hans insats var rätt liten i sammanhanget. För det andra är jag glad att det inte blev ett titta-så-duktiga-de-är-även-om-de-är-lite-knasiga-nummer, utan ett riktigt bra sångnummer. De var vilken kör som helst. Det var det som var poängen. Och det var just det som fick mig att gråta. Det i kombination med texten "Välkommen, välkommen hit. Vem du än är, var du än är". Återigen fick man sina fördomar nedtryckta i halsen, och då har jag ändå själv ett barn med behov av särskilt stöd.
  Om man dessutom ser det lite ur Hudikgängets perspektiv också, så tror jag det betydde en del. Jag tror att kören och de andra två tjejerna som sjöng solo tyckte det var stort att få sjunga med Måns. Det hade säkert vilken kör som helst tyckt. Utvecklingsstörda som normalstörda.

  SvaraRadera
 11. den killen knäcker mig varje gång :D

  SvaraRadera
 12. Abbepappan, ur det perspektivet såg jag det faktiskt inte, klart att det var mäktigt för dom att sjunga med Måns, han är ju väldigt populär, dock är han ingen favorit hos mig, därav min reaktion, egoistiskt tänkt kanske, ber om ursäkt för det.

  Kram!

  SvaraRadera
 13. så snart!
  O nu ska jag skicka ett barnhjärta!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.