Om att välja sina ord.

22:16

Min son. Ibland undrar jag var han fått sitt språk ifrån. Alla hans små funderingar. Den här är kanske inte så konstig, men att en sjuåring (nåja snart åtta) uttrycker sig så här. Det är fascinerande på något vis. Jag fick verkligen bita ihop för att hålla tillbaka skrattet.

– Asså jag tror inte på Gud, att det skulle sitta en gubbe där uppe och bestämma. Men de bibliska berättelserna tror jag på. De låter mer rimliga.

14 kommentarer

 1. Sitter och ler stort. Han är klok!

  SvaraRadera
 2. Hahaha, jag ÄLSKAR när du delar med dig av sonens resonemang. Det bästa!

  SvaraRadera
 3. Härlig kommentar! Storebror och Abbe verkar vara så kloka. Jag gillar verkligen ditt sätt att skriva! Det är öppenhjärtligt, enkelt, inte tillkrånglat för att låta bra utan ärligt och vardagligt precis som livet är. Tack!
  Hälsningar Elin.

  SvaraRadera
 4. Sådan far, sådan son? :)

  SvaraRadera
 5. Vill du bli dagens blogg?
  Passa på att gå in och anmäl dig!

  De pågår även andra tävlingar så anmäl dig och ha chansen att vinna fina priser:)

  eller kanske Följa varann på bloglovin?
  Eller ställ en fråga i min "bloggsvarsruta" och bli länkad!
  (obs ställer ni en fråga som redan är ställd raderar jag dem och ni blir då inte länkade)

  //Joanna- att leva med Aspergers syndrom

  SvaraRadera
 6. "Saken är den", som min lille åttaåring brukar uttrycka sig, vilket naturligtvis får mig att le inombords, att barn talar som de blir talade till.
  Min lillasyster, som tillbringade sina första år hemma i mammas sällskap sade lika naturligt "Skall vi trösta oss med lite förmiddagskaffe?" som vår tids dagisbarn frågar efter "mellis".

  SvaraRadera
 7. Aaaw, härligt sagt!!

  SvaraRadera
 8. Ett helt rimligt antagande.

  SvaraRadera
 9. Dagens i särklass skönaste kontrovers. Cred till grabben för kluriga funderingar, även cred till farsgubben för filmen du klippt ihop, riktigt härlig! :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.