Svar sju till elva.

20:26


Fråga:
Kan vi inte få se lite mer videos på Abbe och brorsan? Du är ju så fantastiskt duktig, vill ju bara ha meeer!
Svar: Det kommer säkert så småningom.

Fråga: Hur går husbygget, kan man få några sneak-peaks?
Svar: Se svar tre. Men när något händer på fritidshusfronten kommer jag nog att ha svårt att låta bli att skriva om det.

Fråga: Hur är det med dig efter omständigheterna som utbröt på Stora Bloggpriset?
Svar: Se svar fyra.

Fråga: Hur ser Abbes rum ut?
Svar: Abbes rum behöver fixas. Killarna har bott tillsammans i rummet i sedan Abbe föddes och i stort sett och det är rätt slitet. Våningssängen står kvar sedan brorsan flyttade till sitt eget rum och Abbe sover fortfarande i nederslafen med sina små draperier som han kan dra för och få en koja. Där finns hyllor fulla av pussel, barnböcker och annat jox. IKEA-lådor med bilar, kapplastavar och delar till kulbanan. På väggen sitter en ljusbrun/beige tapet med små små prickar ungefär som ett raster. Hyllorna är vitlaserade i trä och sitter i en nisch som är målad i mörkbrunt. När jag läser detta låter det som sjuttiotal, men så är det inte riktigt. Det var rätt fint när det var nytt, men har blivit slitet som det blir när små barn bor i ett rum. Så fort vi samlat lite kraft ska vi ändra om lite så att det passar för en liten Abbe som håller på att bli stor.

Fråga: Vad heter brorsorna i mellannamn? (du behöver inte skriva om det är för privat!)
Svar: Jag passar på den frågan.

0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.