Svar tjugotvå.

22:23

Fråga: Jag undrar hur du tänkte i valet av bilder till tavlorna som du gav din hustru i julklapp. Varför är t ex bara Abbe i färg och varför valdes en bild där storebror ser lite "dyster" eller snarare eftertänksam ut (i jämförelse med Abbe)?

Svar: Haha, ja du. Hur tänkte jag? Det finns ingen djupare mening med valet om det är det du menar. Allt handlar om komposition. Jag ville ha stora bilder på killarna. Jag ville ha tre bilder. Vi har två barn och jag ville inte göra en stor bild av mig själv, det kändes lite narcissistiskt (dessutom finns nästan inga bilder av mig eftersom jag alltid håller i kameran). Vilka fler familjemedlemmar har Abbemamman än barnen och jag? Jo, Daisy (hästen). Dessutom gillar jag bilden. Svartvitt är väldigt snyggt, men väggen är svart så jag ville ha någon färgklick. Bilden av Abbe passade i färg, de med storebror och Daisy passade i svartvitt. Det blev en bra mix. Eftersom storebror ser lite "dyster" (cool tycker jag) ut, så passade det med en sprallig Abbe.

Lite av varje helt enkelt. Lite närbild, lite mittemellan, lite färg, lite svartvitt, lite skratt, lite allvar. Som livet. Typ.

4 kommentarer

 1. Storebror ser verkligen cool ut grym bild och så Abbe fångad i ett glädjerus med sitt underbara leende. Jag tycker att du lyckades perfekt.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med! Jag tycker också att det blev en väldans bra bildserie!

  SvaraRadera
 3. Du kunde inte gjort bättre val!De blev superfint!

  SvaraRadera
 4. Storebrorbilden är en riktigt 10-poängare, har ett par liknande på mina killar och har flera gånger funderat på att göra förstoringar, men inte fått häcken ur än...

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.