#22 – Photoshopkurser

12:53Det här är en auktion jag skulle vilja ropa hem själv. Ja alltså det har ju nästan alla varit, men denna är ju mitt i prick för mitt fotointresse. Det är photoshop-/bildbehandlings- och digitalfotosajten moderskeppet.se som skänkt ett paket med alla sina videokurser i Photoshop, Elements och InDesign med mera. Strålande grejer för dig som plåtar digitalt och vill lära dig bildbehandling alltså.

Paketet innehåller kurserna: Allt om raw, Bättre bilder för blogg och webb, Automatisering i Photoshop, Photoshop Elements på jobbet, Restaurering i Elements, Allt om Elements, Kom igång med scanning, Lightroom 3 för fotografer, Premiere Elements för alla, Kreativ retusch och montage, Skönhetsretusch, Indesign för alla, Photoshop för naturfotografer, Perfekt skärpa i Photoshop, Moderskeppets samlade Photoshopguider, Det bästa 2 och Grunderna i Photoshop.

17 titlar värda totalt cirka 4500 kr.

Bud?

UPDATE:
Moderskeppet.se ökar på paketet med alla titlar de kommer att ge ut under 2011 också!!

Auktionen stänger lördag 26/2 kl 22.30.

13 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.