Lite kul.

18:41

Har ni sett att Heja Abbe, ni och jag har blivit utmanade på Hjärt- och Lungfondens hemsida? Det är kul tycker jag, och något vi kan vara stolta över tillsammans. Läs intervjun här.

Vad säger ni, ska vi visa dem var insamlingsskåpet ska stå?

6 kommentarer

 1. Jäsicken, visst ska vi ge dem en god kamp. I morgon sätter jag igång och sms:ar.

  Låt hjärtat va med!
  Anna

  SvaraRadera
 2. Vi är nog många som inte kan vara med, tyvärr. Min mobil betalas av mitt jobb, och det känns inte som om jag kan skänka bort deras pengar på det här sättet (kommunala skattepengar, faktiskt). Men jag kan sätta in av mina egna på andra sätt. Vi får väl leva med att dessa pengar inte syns i hjärtat i högerkanten, men de gör ju lika mycket nytta ändå!

  SvaraRadera
 3. @en annan mamma Jag vet att det är så. Man är med om man kan. Köpa en pin kanske? Eller något på auktionen som startar snart. Eller så sprider man budskapet. Eller bara gillar det i största allmänhet. :)

  SvaraRadera
 4. Klart vi ska visa vart skåpet ska stå!

  ... och visst är det säkert många som vill vara med men kanske inte kan det, de kan ju alltid sprida budskapet vidare eller skänka på annat sätt än med mobilen, trots att det inte syns att pengarna tillhör Heja Abbe.. det viktigaste är att hjärtabarnen får pengarna :)

  trevlig helg på er alla!!

  SvaraRadera
 5. Mitt jobb betalar också min moil. Dock var det inga problem att be löne avd dra 60 kr för 2 sms. Jag gillar att de syns att det kommer vi Heja Abbe.

  Sen har ju Sanna givitvis rätt i att det viktigaste är att det kommer in pengar.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.