Full fart mot Mars!

19:23

Snart är februari och alla barnhjärtans månad slut och det är bara några få auktioner kvar, sedan ska den här bloggen bli som vanligt igen och jag ska skriva om sånt som jag brukar. Till exempel om att Abbe snart fyller sex år och jag en jävla massa mer. Eller om att vi åker till fjällen som vi brukar över min födelsedag. Sjukhus och läkarbesök kommer jag säkert att babbla om också.

Just nu har vi t ex en auktion med ett paket med kurser från Moderskeppet värt en bit över 4500:- där högsta bud är 2200:- just nu. Läge för att lägga ett bud och göra världens kap alltså. Den stänger ikväll så passa på nu.

Vi har bröllopsfotograferingen med Sonia Jansson som är värd 22 500:- där högsta bud är 6000:- just nu. Supermegamöjlighet att få fina bilder från sitt bröllop till ett mycket bra pris alltså. Tipsa alla giftassugna ni känner fort som tusan alltså.

Barnkalaset med Ballongprinsessan värt 2500:- ligger just nu på bara 500:- så passa på om ni vill ha ett annorlunda kalas till ett mycket bra pris.

Silversmycket från Lifestone med ditt barns avtryck på är värt 2236:- med halskedja och allt. Och där ligger högsta budet nu på 1300:-. Billigt alltså, och auktionen stänger ikväll.

De fina grejerna från norska BLAFRE är värda ca 600:- och där är högsta budet 700:- nu. Men auktionen är öppen till i morgon så du kan fortfarande ropa hem grejerna och skänka lite extra till Hjärt- och lungfonden.

Samma med chipsen från Rootfruit. De är värda ca 300:- i butik och nu ligger högsta bud på 400:-.

Och så har vi fotograferingen med Jens Rydén i Skåne. Hans plåtning är värd 2500:- och högsta budet nu ligger på 1000:- så där finns ocks goda chanser att fynda fina bilder på dig eller familjen.

Så passa på nu! Klicka in på någon av auktionerna och lägg ett bud (buda inte i kommentarerna till det här inlägget). Dessutom kommer ytterligare några auktioner ikväll och imorgon.

En annan sak som jag knappt kan med att be om utan att ni tröttnar på mig och aldrig kommer tillbaks igen. Men vafan, jag säger det ändå. Det bultande kampanjhjärtat här intill ni vet. Hjärt- och lungfonden gjorde ju en utmaning av hela grejen och uppmanade folk att utmana mig att samla in mer pengar. Skitbra!

Det är bara det att Kämparnas konung verkar vara just en kämparnas konung även i den här utmaningen. Nu ligger vi tvåa med vårt HejaAbbe-hjärta, det måste vi väl göra något åt va? Så om ni känner att ni har råd snälla skicka ett SMS till hjärtat. Vi vill ju gärna vinna detta tillsammans, eller hur? Om inte annat kanske vi tvingar Kämparnas konung att samla in ännu. Och det är ju bara bra – mer pengar till barnhjärtforskningen!

4 kommentarer

  1. Har abbepappan sett "sign 4 me for ipad"? ta en titt på appstore.

    SvaraRadera
  2. @Sebastian Näe det hade jag inte, men det har jag nu. Coolt! Synd att det inte är svenska teckenspråket bara.

    SvaraRadera
  3. Smsade in igen, glömde dock att skriva mitt namn... men Heja Abbe ligger ju bara några hundra under Kämparnas konung, det här fixar vi!

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.