Snart.

22:44

Det kommer att bli en bra auktion med massor av väldigt fina grejer att bjuda på. Generositeten är överväldigande. Jag skickade några mejl och nämnde auktionen på Twitter och det har ramlat det ena efter det andra att sälja på auktionen. Det är så mycket bra så jag kommer nog att vara tvungen att bjuda lite själv på grejerna. Jag håller på och sammanställer och förbereder, därav tystnaden i bloggen ett par dagar.

Mer detaljer om allting kommer, men jag kan avslöja att det kommer att finnas kökspaket från OBH Nordica med några olika maskiner, likaså kastrullpaket och hårvårdspaket. Om du bor i Göteborgsområdet kanske du vill ropa hem en fotografering hos Evelinas foto. Piratförlaget ställer upp med ett bokpaket med boknyheter från det senaste halvåret. Det kommer att finnas barnkläder från Me&I och från Geggamoja. Det blir ett paket med olika datorspel, cd-skivor, musmattor och massa annat från ITförbarn.se. Och du kommer att kunna ropa hem ett fotografi av Amanda Jensen, 50x50 cm, taget av ingen mindre än fotografen Severus Tennenbaum. Kanske blir det ytterligare några saker.

Jag funderade lite på om man skulle skapa en liten symbol för auktionen som man kan använda på sin blogg eller Facebook om man vill länka till auktionen, men jag vet inte. Vad tycker ni?

UPDATE:
Polliver håller på och virkar en jättefin amigurimi-hjärtekatt som ni kommer kunna ropa hem och Balunz.se skänker en jumbostor turkos Myntrik. Och Vimsadekor ställer upp med presentkort på väggdekorationer.

5 kommentarer

 1. Ja, gör det.
  Jag har en liten blogg om husdjuret mitt, har inte många läsare, men Abbes hjärta finns där redan, och så hoppas jag att den handfull grupp läsare som följer äventyren hos oss sms:ar.
  Så jag länkar gärna.

  SvaraRadera
 2. Ja =) Symbolisera på!!

  SvaraRadera
 3. Ja, klart det ska finnas en symbol!

  SvaraRadera
 4. Jag kan hjälpa dig med symbol. Har kul idé på bild. Har även anmält mig som auktions-objekt också. Har mailat om det. Kan maila bilden också. Och fästmannen vill gärna bidra med en STOR trolleripåse med massa rtick för barn och nybörjare. Ska maila om det.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.