Auktion #14 – Amanda Jensen-print.

22:25Ni har sett hennes bilder. Hon har fotograferat kända namn som Sophie Zelmani, Laleh, Malena Ernman, Maia Hirasawa, Markus Krunegård, Magnus Uggla, Darin, Maria Lundqvist, Amanda Jensen och Tove Styrke. Och många fler.

Hon kallar sig Severus Tenenbaum, har blivit publicerad i många tidningar, ett antal separatutställningar och gett ut fotoböcker.

Lars Sundh, som är formgivaren bakom de snygga tidningarna Pop och Bibel har sagt så här: "Severus är den mest begåvade fotograf jag har träffat på sedan Anton Corbijn.” Det omdömet är inte fy skam.

Hennes bilder till Amanda Jensens debutalbum "Killing my darlings" fick stor uppmärksamhet och nu skänker hon en av printarna till hjärtebarnsauktionen. Bilden är 50x50cm och är monterad på 1200g kartong.

Den här typen av printar brukar Severus få flera tusen för. Någon som vill börja med en hundring eller två, så är vi igång?

Auktionen pågår till söndag 20/2 kl 22.30.

7 kommentarer

 1. Sarah alias Sa_na_si17 februari 2011 kl. 10:42

  Hej hej.

  Bjuder 500:- så är vi igång. Gillar bilden.

  SvaraRadera
 2. Vi fortsätter väl...

  600:- bjudet.

  SvaraRadera
 3. Här händer det inget.

  800:- bjudet

  SvaraRadera
 4. Jag bjuder 1000kr.
  /SaraS

  SvaraRadera
 5. Då bjuder jag 1200:-

  SvaraRadera
 6. Grattis Anders R! Du är stolt ägare till en grymt fin print. Mejla mig så tar vi detaljerna där.

  SvaraRadera
 7. Kul att man fick den.
  Mail skickat

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.