Slagen hjälte.

23:13


Ni känner mig vid det här laget. Ni vet hur det brukar bli när jag och min familj är på semester. Magsjukor, influensor och vattkoppor. Varför ändra ett (vinnande) koncept? Vi hade knappt kommit upp igår kväll förrän storebror började få feber och hosta. Vad trött man blir.

Men skam den som ger sig. Storebror ville inte veta av någon förkylning utan kämpar på med Alvedon och gott humör. Idag har vi åkt skidor i strålande sol och tio minusgrader. Kanske inte så länge som vi skulle gjort annars, men killarna är nöjda och då är jag det också.

Nu sover han och jag hoppas han drömmer bort febern all världens väg så vi kan få en mysig dag i morgon. Dags för mig att göra detsamma.

7 kommentarer

 1. Hoppas verkligen han är piggare imorgon. Dax att bryta traditionen nu...
  Håller tummar för en fin morgondag.

  SvaraRadera
 2. Vilken snygg bild det blev.
  Hoppas han är bättre i morgon!

  SvaraRadera
 3. TYPISKT!Ni är precis som oss. Så fort vi planerat in något skoj med storasyster, en
  prio-helg, då blir hon antigen krasslig innan eller då vi är där. Så typiskt och tråkigt!
  Nu sist skulle vi sitta längst fram på melodifestivalens genrep, men då fick vi stanna hemma.
  Håller tummarna att storebror vaknar piggelin!

  Kram Anna, mamma till Max
  http://ettnyttliv.wordpress.com/

  SvaraRadera
 4. Hehe.

  Tror bestämt att det är hela spänningen kring att åka i väg och göra något kul i ett par dagar som byggs upp i de små kropparna och blir till feber.
  Många barn det blir sådär för, även vuxna delvis även om det är vanligare att som vuxen bli sjuk på semester för att man då slappnar av.

  Jag och min man var förresten också och njöt av konserten som Fredrik hade. Tack vare att du skrivit om Fredrik här hos dig från början, gick vidare till hans blogg och läste lite där och var fast. När vi sedan hade julklappspengar att göra något trevligt för så övertalade jag min man, (som också läser här hos dig då och då), att det var just denna konsert vi skulle lägga delar av pengarna på. Ingen av oss ångrar det beslutet det allra minsta. Det var en magisk upplevelse. =)

  Ha en härlig helg i backarna!

  SvaraRadera
 5. Hoppas storebror mår bättre idag och är ute i backarna tillsammans med resten av resesällskapet.

  SvaraRadera
 6. Jaha... denna gången också... men hoppas ni har det bra

  SvaraRadera
 7. Skit...Hoppas innerligt att han mår bättre nu så att ni kan få njuta av några dagars samvaro i BACKARNA!
  Även vi var i Sälen (Lindvallen) genom Barncancerföreningens försorg för en dryg vecka sedan. För oss gick det inte så bra. Sara (vår äldsta levande dotter) skar sig ordentligt djupt - naturligtvis - på min skida och ett tag trodde jag att snö skulle ha röd färg. Köttslamsor hängde och såret gick tack och lov runt ögat! 10 mil på "skogsväg" mellan Sälen och Mora innan en fjärde konsulterad läkare fattade beslut om att det gick att sy...Jag var i chock hela dagen och resten av veckan och direkt efter olyckan fick jag frågan av Sara: "Kom det blod?"...Hon är livrädd för blod sedan Hannas sjukdomstis...jag blev helt mållös vid frågan...Men hon är en TIGER!
  Hoppas som sagt att ni får härliga dagar nu!
  Kram
  Niklas

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.