Bloggforum i (några) bilder.

22:02

När jag väl tömde kameran idag var det 1036 bilder som låg på minneskortet. Vid närmare eftertanke inser jag att jag hade min kamera i handen konstant i två dygn. Släppte den knappt när jag sov.

Nu har jag sållat, slängt, redigerat och funderat. Bra, dålig, kanske, kass, går-den-här-att-rädda?, fin, nä, okej och så vidare.

Jag skulle kunna skriva en himla massa om vad jag tyckte om de två dagarna, men jag hoppar faktiskt det. Dels för att jag jobbar på byrån som var med och arrangerade det hela och det skulle låta förmätet om jag satt här och skrev vad jag tyckte (eftersom jag tyckte det var så sjukt inspirerande, bra, kul och fantastiskt på alla sätt). Dels för att det är så många andra som beskriver det så bra. Läs dem istället vettja. Och läs gärna vad folk skrev på Twitter.

Istället bjuder jag på tolv av de 500 bilderna (eller vad det nu blev kvar när jag kastat bort det som inte dög).


Många bloggare och deras läsare i väntan på att eventet ska börja.

Tadaa!


SVT var där och gjorde ett inslag som du kan se här.

Karin Adelsköld, vansinnigt roligt, proffsig och bra.

Isabella Löwengrip imponerade stort. En driftig och klok tjej som sjutton. Och trevlig.

Och här har vi värsta gänget. Från vänster Underbara Clara, Monika Ahlberg, AnnaKarin Nyberg, Frida Ramstedt, Karin Adelsköld och Elin Nyström.Andra dagen delade vi in oss i tre grupper. Matbloggare för sig, mode för sig, och inredning för sig. Alla fick gå på olika pressträffar inom sitt respektive område. Jag hängde på matgänget. En av dem vi fick lyssna på var Louise Johansson som vann Sveriges Mästerkock förra året och berättade om den resan. Jättespännande att lyssna på och väldigt kul att lära känna Louise lite.


Lunch på Restaurang Familjen, mycket gott.

Många kameror när man är ute och äter med bloggare.

Under måndagen provsmakades det en hel del olika saker. Här Cupcakes från NK American Bakery.

4 kommentarer

  1. Håller med om att Karin Adelsköld är grymt rolig! Ser ut att ha varit en jättetrevlig tillställning!

    SvaraRadera
  2. Flotte og sjove billeder :) Ser ud til at være en hyggelig dag. Uhm, hvor ser de cupcakes bare lækre ud.

    SvaraRadera
  3. Vilka inspirationsdagar! Måste ge massor av energi!

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.