Bloggforum.

07:30

God morgon. Idag vaknar jag i ett hotellrum på Clarion Hotell Post med vidunderlig utsikt över staden efter en mycket bra eftermiddag och en ganska sen kväll med en hel massa fantastiska bloggare.

Milk, reklambyrån där jag numera jobbar, arrangerar tillsammans med Frida på Trendenser ett tvådagarsevent som heter Bloggforum, fullspäckat med bra talare och inspiration. Äntligen fick jag lyssna på och träffa en hel hög intressanta och sköna människor som jag tidigare bara haft kontakt med via bloggen och Twitter. Kul att träffas "i köttet" som gårdagens moderator Karin Adelsköld kallade det. Mycket rolig och mycket trevlig tjej.

Där var, förutom Frida såklart, Underbara Clara, Isabella "Blondinbella" Löwengrip, Monika Ahlberg och många många fler. En otroligt inspirerande dag. Jag får berätta fler detaljer och lägga upp lite bilder senare för nu är det dags för hotellfrukost. Bara en sån sak.

2 kommentarer

 1. Hej och tack för igår!

  Måste ju spana in pappakycklingen med tanke på gårdagens snack...

  Var dagen lyckad?

  Annakarin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv! Det var superbra och inspirerande. Dagen i dag var också mycket bra. Hoppas du tycker min kyckling verkar lockande. :)

   Radera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.