Jag har fått pippi.

23:03

Nu ska ni höra. Abbes pappa har fått hjärnsläpp och ska leka matbloggare ett tag framöver. Jovisst förstår ni. Jag fick frågan från svensk fågel om jag ville vara med i ett bloggprojekt som de kallar "Pippi på svensk fågel". De bjöd in tio stycken utvalda bloggare för att delta i projektet och jag kände mig väldigt smickrad, men min första tanke var "Varför i herrans namn frågar de mig? Det finns ju mängder av bra matbloggare där ute och jag skriver ju om helt andra saker".

Men efter att ha funderat ett tag började mitt nej sakta ta formen av ett ja och jag högg till. Va fasen, det kan ju vara kul! Egentligen gillar jag ju att laga mat, men eftersom jag är gift med en helt fantastisk kock blir det allt mer sällan som jag ställer mig vid spisen. Det kanske kan bli ändring på det nu, det tror jag att min fru också uppskattar faktiskt.

Temat för första uppgiften är ”Kyckling – barnens favorit” så ikväll har killarna och jag lagat mat. Jag återkommer med mer detaljer om detta i morgon. Men jag kan avslöja redan nu att det var smaskens. Sedan kommer man att kunna rösta på de olika bloggarnas rätter och vinna priser, jag återkommer även till detta.

Så. Från och med imorgon kommer det att dyka upp kycklingrecept här på bloggen då och då. Bli inte oroliga för det. Det är bara jag som har fått pippi på svensk fågel.

4 kommentarer

 1. Jag har oxå pippi på fågel. Närmare bestämt på en blåpannad amasonpapegoja.
  Tar gärna del av smaskiga recept, så ser fram emot detta!
  Heja Abbes pappa!

  SvaraRadera
 2. Spännande och kul!
  Kommer att följa dina recept och säkert testa oxå!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Det följer jag med nöje :-)

  SvaraRadera
 4. Vad kul!
  roligt med utmaningar, det är bara ta chansen!
  Då förstår jag också varför du passar bättre på bloggforum, då är du ju plötsligt matbloggare också!
  /Johanna

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.