För trött.

22:47

Jag hade tänkt skriva några fler rader om Bloggforum nu, och framför allt lägga upp bilder. Men jag är för trött. Över 700 bilder att gå igenom och två hektiska dagar i kroppen. Snälla, säg att ni kan vänta tills i morgon.

4 kommentarer

 1. Take your time! No worries! :)

  SvaraRadera
 2. Jag sov när du skrev det här inlägget, för mig är det alltså redan ditt i morgon, men jag säger som föregående talare. Ta din tid. :)

  SvaraRadera
 3. Det kan vänta längre än så:-) Blogga ska man göra för att det "ger" en någonting, man ska med andra ord göra det när man har tid och lust.

  SvaraRadera
 4. Visst blev man alldeles utmattad av de två dagarna! Jag tror jag upplevde en smärre nära-döden-upplevelse igår kväll när jag kom hem till min moster ute i Mölnlycke, somnade innan tio, haha. Men det var det allt värt! :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.