Man kan rösta också.

19:01

Ni vet det här kycklinggrejset som jag är med i, jag ska berätta lite mer om det tänkte jag. Det kommer att hålla på under detta året och bestå av fem olika utmaningar. Var och en som en liten deltävling kan man säga. Mot slutet av året summeras tävlingarna och alla bidrag bedöms av en namnkunnig jury med Leif Mannerström i spetsen. Åh herregud, ska han bedöma mina små recept, jag blir helt nervös av bara tanken.

En vinnare utses och de bästa recepten och idéerna kommer att presenteras i en bok. Alla deltagare i bloggprojektet samlas och några av våra rätter lagas upp och fotograferas för en digital kokbok. Jättekul!

När jag kikar runt på de andra nio bloggarna får jag intrycket att matbloggande är deras grej, så jag känner mig väldigt grön i sammanhanget. Men vad sjutton. Efter att under ett par dagar på Bloggforum ha fått umgås med fantastiska matmänniskor som Monika Ahlberg, TV4-mästerkocken Louise och hennes medtävlande Jessica, Smaskens-Annika, Madeleine Landley och många fler, känner jag mig nu stärkt och laddad.

Och nu har jag börjat få meddelande på Twitter, Facebook och via mejl från människor som lagat min "Pappakyckling" och tycker den är smarrig. Märklig, men väldigt rolig upplevelse måste jag erkänna.

Om någon vill rösta på mitt bidrag går det bra att göra det genom att gå in på den här länken. Det skulle göra mig glad. Om ni tycker att något annat bidrag låter godare och bättre att laga ihop med barnen röstar ni såklart på det. Så vill jag helst ha det. Röstningen pågår fram till midnatt måndag 14/5.

2 kommentarer

 1. Hejsan,
  Jag läser ofta din blogg och beundrar Abbe för hans mod och hans fina familj för den kärlek ni ger varandra!
  Jag kommer tyvärr inte rösta på eller provlaga maten eftersom jag är vegetarian sedan en massa år tillbaks;-)
  Loulou

  SvaraRadera
 2. Självklart har jag röstat på heja Abbe!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.