Kulturshow.

21:02

I morgon kväll ställer killarnas skola till med stor "Kulturshow". Det är ett rätt märkligt namn om du frågar mig, men jag gissar att det beror på att den gamla musikskolan numera har blivit kulturskola och vi kommer att bjudas både på sång, slagverk, drama, dans och ukelele. Annars kanske vår konsert som det hette för hade funkat.

Hur som helst, det kommer att bli fint. Och jag kommer att få tårar i ögonen som vanligt när det är luciafirande eller skolavslutningar. Det är något med de spruckna blockflöjtstonerna, viljan och ambitionen som alltid ger mig en klump i halsen.

Killarna har gått här hemma och övat på sångerna i flera veckor nu. Och varje gång jag hör Abbe sjunga en melodi med textraden "man kan va liten med stora problem …" hugger det till i min mage. Lille vän, som att han sjöng ett litet soundtrack om sig själv.

2 kommentarer

  1. Vad mysigt.

    Läs gärna mitt senaste inlägg om att våga visa känslor som man.

    SvaraRadera
  2. en annan mamma10 maj 2012 kl. 20:37

    Hur går den sången? Har du texten? Eller en länk?

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.