Avdelningen galna projekt.

22:56

Kommer ni ihåg Hellobrother? Min jobbarkompis och hans bror som är grymt duktiga och spelar akustiska covers på diverse bra låtar.

Nu är Fredrik pappaledig för att ta hand om sin dotter hennes nye lillebror. Synd för mig för jag saknar honom på platsen mitt emot mig på jobbet, men bra för honom och framförallt hans barn. Men eftersom man ju har så vansinnigt mycket dötid på kvällarna som småbarnsfar gäller det ju att hitta ett sätt att få timmarna att gå. Och det har Fredrik gjort.

Titta in på hans nystartade blogg och se hur han tänkt få all överskottstid att gå. Och ge honom lite uppmuntrande kommentarer då och då, det kan han behöva. Och så hejar vi allihopa på Fredrik så att vi får se honom sitta i morgonsoffan på TV och sjunga innan han kommer tillbaka till jobbet och försöker få ordning på mig. Okej?

5 kommentarer

 1. Heja Fredrik! Morgonsoffan nästa.

  SvaraRadera
 2. Det låter som om Fredrik har en övermäktig uppgift...På jobbet alltså!
  Eller?
  Niklas

  SvaraRadera
 3. Jag skulle vilja skicka hejarop till Fredrik genom att kommentera på hans egen blogg, men eftersom han valt bort möjligheten att vem som helst kan kommentera genom att ange namn/webbadress (endast dem med exempelvis wordpress, google-konto osv) kan jag inte göra det. Tråkigt tycker jag, men får väl slänga några glada hejarop & blandade småhopp via dig ist :).

  SvaraRadera
 4. @therese Aj då. Jag ska genast påpeka det för honom. Tack för att du gjorde mig uppmärksam på det, jag tror inte att han tänkt sig att ha det så. :)

  SvaraRadera
 5. Hej Therese, nu är det fixat. Sorry, en miss av mig. Tack för heja!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.