Evolutionen enligt Abbe.

22:09

I morgon är en stor dag. Dagen då storebror börjar i första klass. Eller rättare sagt börjar i klass 1-3A som det heter på den lilla Montessoriskolan han går på. Det vill säga han och de andra ettorna går tillsammans med tvåor och treor i samma klass.

Jag får nästan svindel av att tänka på hur fort tiden rusat fram och hur stor han har blivit. Det var ju bara några dagar sedan jag bar honom på ena armen och gav honom välling med den andra. Knappt ett ögonblick sedan han sa sina första ord. I morgon börjar han skolan.

Jag sa till storebror att det inte är klokt att han blivit så stor och att det kändes som han var bebis helt nyss. Som att det inte var alls längesedan han kom till världen. Abbe höll med och fyllde i. "Jaa, först kom dinosaurierna och så försvann dom. Sen kom människorna. Å så kom Huno, sen kom jag. Å nu börjar Huno i skolan. Inte klokt."

Andra bloggar om , , ,

15 kommentarer

 1. *gapskratt*
  Klok och rolig på samma gång! Gulle killen!

  SvaraRadera
 2. underbara lilla människa <3

  SvaraRadera
 3. Att ha fått så härliga ungar.. det är två högvinster i livet..

  SvaraRadera
 4. Underbart! Min stora tjej började förskoleklass på samma lilla Montessori skola idag. Hon stod redo före alla andra i familjen med den lite förstora ryggsäcken. Hon var glad som en speleman vid hämtningen, hoppas storebror var lika glad.

  SvaraRadera
 5. Ja, inte klokt va gulligt! Det skulle va kul att få se nån video och få höra hur Abbe pratar nu! Älskade Abbes honkey tonk och alfabete! :)

  SvaraRadera
 6. Han är väl för fin ändå!

  SvaraRadera
 7. Hejsan!

  För ungefär 1½ vecka sedan satt jag och hoppade runt på nätet och tillslut hittade jag hit och började läsa.
  Eftersom jag är alldeles för nyfiken så fick jag ju börja från början, mars 2005 alltså. Det var mååånga inlägg att läsa! Hade det varit i vintras innan vi fick vår son hade jag antagligen spenderat all vaken tid framför dator för att läsa er historia. Nu var jag tvungen att ta lite pauser men så fort jag fått lite tid över har jag suttit klistrad.
  Beundrat dina bilder, ditt sätt att skriva, skrattat åt de underbara kommentarerna från dina killar. Det finns så mycket jag vill säga men det skulle bli hur långt som helst :)

  Det var lite som att läsa en bra bok. När man vet att man borde sluta ska man bara läsa lite till, bara ett kapitel till osv... fast här var det istället ett inlägg till, bara resten av denna månaden och varför inte nästa också?

  Ha det bra!
  //Emma

  SvaraRadera
 8. Hahahhaa. Era ungar är så sjukt roliga. Jag längtar efter att få egna och få sådana kommentarer serverade dagligen. underbart.

  SvaraRadera
 9. Hahaha, underbart! :D
  Han kan den där Abbe, vad det än gäller!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.