Vansinne på hög nivå.

07:54

Så här är det. Jag har känt mig rätt låg ett tag. Inte varit på humör. Inte varit glad. Trist.

Så igår kväll gick jag på teater med en kompis. Vi såg "Dixie Comedy Cabaret" på Lisebergsteatern. Jag var inte alls säker på om jag skulle gilla det innan vi gick dit. Visste inte riktigt vad jag tyckte om Per Andersson egentligen.

Men jäklar. Det var riktigt kul. Ett rasande tempo och en galen mix av olika genrer. Sjukt, fyndigt, dumt, tramsigt och smart i en salig röra. Jag garvade mest hela tiden och kände mig smått överkörd när föreställningen var slut. På ett bra sätt alltså.

Tack. Detta var vad jag behövde.

3 kommentarer

 1. Vad härligt att en dålig dag fick ett bättre slut- hoppas morgondagen blir bättre!
  Kram
  BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor o Mammaliv

  SvaraRadera
 2. Vad roligt det låter!
  Antar du bor i Götebrg? Ta gärna en titt i min blogg, släptt biljetter till bloggevent här i stan nu.

  SvaraRadera
 3. Det är viktigt med samhällstillvänd teater som tar tag i svåra problem eller djupa filosofiska frågor. Men ibland behöver man också lite kravlös underhållning. En sörgårdsidyll med en massa dörrar att springa ut och in igenom, och gömma sig bakom, och så t ex Annika Andersson och Siv Karlsson på scenen, det hjälper mot den värsta depression. Dags att återupprätta humorns och underhållningens betydelse för vår mentala hälsa! Fram för ståuppkomik, revyer och gammal hederlig buskis!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.