Värmer pappasjälen.

22:40

Väcktes av två små grabbar som kastade sig över mig och berättade ivrigt att det minsann var fars dag idag. Det var mycket viktigt att jag genast klev upp för de ville gärna visa något.

På bordet stod frukost och paket. Storebror hade gjort ett kort med alla de nordiska flaggorna och Abbe hade pysslat ihop en mobil mitt namn. Den gick från golv till tak.

Jag är lite osäker på om jag nämnt det tidigare, men jag älskar de här killarna väldigt mycket.


8 kommentarer

 1. Grattis "Pappakollega"!
  Blev själv väckt av härlig "stämsång", med paket och hela baletten! Vilken ynnest det är att få uppleva detta...Fantastiskt.
  Niklas

  SvaraRadera
 2. Finaste killarna och bästaste pappan!

  SvaraRadera
 3. Så underbara ungar du har =)
  mvh Neo

  SvaraRadera
 4. Det är så härligt att läsa! Små saker skapade med så mycket kärlek!

  Gillar att följa era framtåg och barnens alla funderingar :)

  Vill även tipsa dig om en bekants blogg, hon har en dotter på 3 år som är född med hjärtfel och "pendlar" mellan norrland och lund för operationer. Det är en familj med så mycket styrka och glädje trots allt runt omkring, pappa i huset har gått igenom opererationer pga hjärntumör mitt i detta också! Riktiga kämpar precis som ni! www.foton-nadia.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Idag slog mig tanken, vilken otrolig skatt du skapar åt dina grabbar, med bloggen. De kommer att ha ALLT dokumenterat som man bara kan önska sig. Heja Abbepappan.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.