Matbloggarhybris.

23:53

Asså det här är ju så himla roligt. Och knasigt. Jag hade aldrig, i min vildaste fantasi, kunnat föreställa mig när jag tackade ja till att delta i "Pippi på Svensk Fågel" att jag skulle ha en chans att vinna hela rubbet. Men där hade jag visst fel. Jag blev årets kycklingbloggare.

Det har varit mycket kul och utvecklande. Ibland lite jobbigt. Men jag tror att mitt självförtroende i köket har stigit en hel del efter detta. Jag vet nu att det inte är så svårt att hitta på egna recept, att det är kul att testa nya saker och flytta gränserna.

Det värsta är att jag nu aldrig kommer kunna säga till Abbemamman att det är bättre hon lagar maten för jag kan inte så bra. Hon kommer bara att titta på mig och säga "kom ingen nu Mr kycklingbloggare".

Tack alla som lagat mina rätter och som röstat på dem. Här finns recepten:

Pappakyckling.
Kycklingqeusadillas med salsa.
Kycklingsoppa på jordärtskockor, fänkål och lime, med surdegsbaguette.
Vinkyckling med apelsin- och örttopping.
Pollo con acciughe al forno, glacerade rotfrukter och rödvinssås.

6 kommentarer

 1. Grattis, både till dig och Abbemamman.

  SvaraRadera
 2. Stort Grattis! Mor o. Far

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Grattis och God Jul till alla i Abbefamiljen!

  SvaraRadera
 5. Vad kul, grattis! God jul och tack för en fin blogg.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.