God fortsättning och lite bilder.

23:19

Hej mina vänner. Det bloggas inte så väldans mycket här just nu. Jag vilar och umgås med min familj. Å andra sidan är det inte någon jättetrafik på er heller. Jag antar att ni gör samma som jag. Det är bra och sunt.

Men några bilder ska jag i alla fall kunna bjuda på. Håll till godo.


Granpåklädning. Det är lite fint på något vis att granar hos småbarnsfamiljer alltid har så vansinnigt mycket pynt längst ner.


Tomten. Det verkar som att han finns trots allt.


Super Mario gånger två. Mariodräkten var bästa klappen. Abbe tog den rätt ur paketet och på kroppen. Sedan dess har han med ett nödrop bytt om till pyjamas på nätterna. Den stora svarta mustaschen kliade dock lite grann.


Abbemamman är bäst. På tisdag åker vi på SPA ett dygn, bara hon och jag. Jag kunde inte ha fått en bättre julklapp just nu. Och dessutom den här fina eldkorgen från Röshults. Så jag håller mig varm.


Abbemamman fick bilder på sina barn av mig. Daisy, Abbe och storebror. Väldigt stora bilder. Och en tröja i kashmirull. Så hon håller sig varm.

17 kommentarer

 1. En fin eldkorg kom tomten hit med också, testades nästan genast :) Abbemammans klappar var väldigt fina, du är väldigt duktig på att fota (också!). Hoppas ni får det härligt på SPA:t!

  SvaraRadera
 2. Du tar så fina bilder. God fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Jag tror att den uppenbara kärleken i Abbehemmet värmer hela familjen gott också :)

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara bilder! Eldkorgen är himla läcker, ska nog investera i en sådan...
  Och fina bilder på barnen i köket!

  SvaraRadera
 5. En mysig jul verkar ni ha haft och vad tryggt att ha en egen Super Mario.. Härliga jullappar du och frun givit varandra..

  Ha nu en fin nyårsvecka..

  //Mia

  SvaraRadera
 6. Jag skulle vilja komma på studiebesök i Abbehemmet. För att få känna en den underbara familjekärleken som med största sannolikhet råder i huset:)

  SvaraRadera
 7. Precis vad ni behöver en natt på ett spa, fint av abbemamman. Du tar så otroligt fina kort jag blev alldeles varm inombords när jag såg dom och undrar just hur abbemamman reagera.

  SvaraRadera
 8. Hej,

  Din blogg går nu att rösta på i "Blogg of the year 2010" på facebook.

  Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Vilka härliga bilder på killarna!

  God fortsättning även till er!

  Jag skulle vilja passa på att lyfta min ena "bonusbror" Joe lite här hos och för dig. Han arbetar med Min Stora Dag - uppfyller drömmar för svårt sjuka barn. Han startade upp organisationen Jonsters Charity hösten 2009 som anordnar golfevenemang och har under 2010 skänkt bort ca en halv miljon till stiftelsen Min Stora Dag under 2010. Han har lyckats dra med sig kändisar som Daniel Da Silva, Henke Larsson och ännu fler. För ett par år sedan utnämndes Jone till bästa säljare så han vet vad han gör kan man väl säga och är oerhört målinriktad... ;)
  Om man på något sätt vill supporta honom och de barn som han hjälper så går det att göra på facebook under denna grupp;

  http://www.facebook.com/pages/Jonsters-Charity-skanker-en-halv-miljon-kronor-2011/152682171447255?v=info


  Under 2011 kommer ytterligare en halv miljon skänkas bort. Känner jag min "bonusbror" rätt så tror jag han kommer lyckas slå den summan och ge ännu mer.

  Det är en bra organisation som fått företag att öppna ögonen och hjälpa till. Pengarna går till sjuka barn i hela Sverige.

  Haka på!

  Hälsningar

  Jessica

  SvaraRadera
 10. Jone heter han, inte Joe som jag lyckats skriva, tappade en bokstav...;)

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Jag har just läst din blogg från början och nu känns det nästan som om jag känner er. Du och dina pojkar har gett mig en hel del skratt och jag vill tacka för att jag fått ta del av en del av ert liv.
  Förresten, var är mario-dräkten Abbe fick i julklapp köpt? Jag har en kusin som har Super Mario som största idol nämligen.
  Tack än en gång!

  SvaraRadera
 12. Bättre julaftonsbild än den på Abbe och Tomten finns förmodligen inte om man så söker med ljus och lykta! God fortsättning på det gamla året och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 13. Vilka fina bilder! Canvastavlorna gör sig ju jättebra mot den svarta väggen.

  SvaraRadera
 14. Du tar så fantastiskt fina bilder!

  SvaraRadera
 15. Haha, bara älskar dräkten (Super mario)!! Undrar om den finns i min storlek? Och undra om min sambo skulle uppskatta om jag gick om kring i den?
  Vilka fina tavlor Abbemamman fick!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.