Nämen titta!

18:08

Nämen titta 1:
Nu har bannemig Fredrik bokat konserthuset och biljetterna säljer på i fint tempo. Nu ska vi fylla den där lokalen. 1247 platser, det fixar vi! Och inte nog med att Fredrik visar att det går att uppfylla drömmar om man bara vill. Pengarna för biljettintäkterna går till Drottning Silvias Barnsjukhus, vilket jag tackar extra mycket för efter som vi hänger där jämt och ständigt.

Klicka här för att boka biljetter, det är en perfekt julklapp. Fuck off nu kör vi, som Petter skulle sagt.

Nämen titta 2:
Jon och Mio får åka till Rhodos. Och det mycket tack vare er. Fattar ni hur mäktigt det är? Kolla på den här lilla filmen där de båda tackar er för alla röster. Då förstår ni att ni gjort precis rätt.

10 kommentarer

 1. Tänk vilken genomslagskraft din blogg har. Utan den och ditt "puffaden" hade de nog inte vunnit.

  Önskar jag kunde delta på konserten, men bor för långt bort för det. Jon och Mio önskar jag en mycket trevligt resa, det är de värda.

  SvaraRadera
 2. Det är så jähäbla fint att jag blir tårögd. Att rösta på dem var så rätt, och lätt.

  SvaraRadera
 3. Vad är det Bamse brukar säga?
  Det stämmer uppenbarligen!
  Niklas

  SvaraRadera
 4. Man kanske skulle kunna hjälpa fredrik lite ändå genom att köpa en biljett. Även om man inte syns har man ju trots allt vissat vad man vill och gjort en god gärning??!!

  SvaraRadera
 5. Så får man lite tårar i ögonen igen. Klick för Jon och Mio lönade sig, vilka häftiga killar och så roligt att de får åka! Härligt.
  Fantastiska Fredrik hade jag så gärna velat lyssna på live, men mitt i veckan funkar inte för mig som bor mer än en bit bort från Göteborg. Skavlan väntar oxå tydligen. Hurra för människor som Fredrik.

  Och tack Abbepappan för DITT engagemang!

  Tänkte på en sak: Vi som inte kan komma och på det sättet stödja insamlingen till Drottning Silvias Barnsjukhus - kan du inte lägga deras pg så kan vi sätta in 100:- med meddelandet: Konsert 8 februari, eller något sådant. Bara en tanke....

  SvaraRadera
 6. så lustigt! jag har inte varit inne här på lång lång tid, men så tänkte jag; det här borde abbespappa få reda på - jag skickar iväg ett meddelande... Om både helobrother och rhodos resan... och se där, du är redan på det. såklart men iallafall. Visst är det fint, livet ibland!
  /kerstin

  SvaraRadera
 7. Vill bara säga tack till dig abbespappa för att du uppmärksammar det och också till alla som kommenterar så uppmuntrande. Fredrik/hellobrother

  SvaraRadera
 8. Hoppas ni får en lugn och fridfull jul! Önskar Frejas familj!

  kram

  SvaraRadera
 9. Åh jag blir alldeles rörd av att de får åka till Rodhos! Så underbart! Jag åkte till Spanien med min vän som är cp-skadad för två år sedan. han hade aldrig varit utanför sveriges gränser och gissa om den resan var mäktig!

  Nu har jag läst er blogg från dag 1 för andra gången. När min sambo läser skönlitterärt på kvällarna så tar jag fram laptopen och läser abbe =) Det är lika spännande, gripande, givande, sorgligt, kärleksfullt och alldeles alldeles underbart varje gång. Jag kommer aldrig tröttna. Jag bara älskar bloggen och Abbe är i alla kategorier min allra största idol. Till och med i artisteri =) Charmtrollet!
  /Susanne 24år

  SvaraRadera
 10. SÅ skönt att du löst julklappsångesten för mig. Klappar som är lätta att transportera är guld värt när man ska rusa in och ut från Sverige med en liten resväska på tre dagar.
  Här ska köpas biljetter!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.