Svar fjorton.

22:24


Fråga:
När skall Abbe börja i skolan, och kommer han att gå i samma skola som storebror tror ni?

Svar: Abbe börjar sexårsverksamheten till hösten är det tänkt. På samma skola som storebror. Vi har haft en fin dialog med förskolan, specialpedagog och rektor för att göra det som är bäst för Abbe. Han hade kunnat få gå kvar på förskolan ett år till om vi ville men personalen tycker att han är redo för förskoleklass så det känns jätteskönt.

Killarna går på en Montessoriskola där det finns verksamhet från förskola och upp till sjätte klass, så de går redan på samma skola kan man säga. De har bara olika byggnader och staket mellan skolgårdarna för att de minsta barnen ska gå att hålla reda på.

4 kommentarer

 1. Har Abbe något begåvningshandikapp?

  SvaraRadera
 2. Låter som ni gjort ett genomtänkt och bra val.Skönt att börja på en relativt liten skola!
  Alltid lika bra och intressant att läsa din blogg.:)

  SvaraRadera
 3. Åh Montessori! Jag gick det från dagis (från 2 år) upp till femman. Jättebra grejj!

  SvaraRadera
 4. Det låter skönt, att gå kvar på samma plats som edn verksamheten som han redan är i. Vi fick byta helt då skolan de flesta andra började på hade trappor, exempelvis låg matsalen en trappa upp. Det kommer säkert att bli kul för Abbe, att bli stor!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.