Svar tretton.

22:57

Fråga: Jag undrar varför storebrors namn inte skrivs ut? Ni har ju till och med sagt det i radion.

Svar: Ja det kan verka konstigt. Jag har gjort det en gång men sedan fortsatt att kalla honom storebror. Det kommer sig av att jag från allra första början skrev helt anonymt. Det fanns bilder av Abbe och hans bror men ingen annan, och jag nämnde ingen mer än Abbe vid namn. Jag försökte hålla det sådär ganska länge. Men så småningom skrev jag saker om jobbet t ex som gjorde att det inte blev så svårt att lista ut vem jag var, om man ville. När vi sedan valde att tacka ja till Kattis & Co eftersom det handlade om en bra sak och när Heja Abbe Stora Bloggpriset var det dags att på allvar vinka farväl till anonymiteten.

Men vet ni? Då kändes det så konstigt att plötsligt börja kalla storebror för Hugo. Ingen skulle veta vem jag pratade om. Här på bloggen känner ni ju honom som storebror. Mig som Abbes pappa och min fru som Abbes mamma.

Därför.

6 kommentarer

 1. Jag tycker att det känns "familjärt" och "tryggt" när jag läser om "storebror". Svårt att förklara varför men att plötsligt läsa om "Hugo" då tror jag att jag hade varit inne på en annan blogg!
  Lev väl,
  Niklas

  SvaraRadera
 2. Helt rätt - din blogg = ditt tänk.
  Fortsätt som du vill.

  SvaraRadera
 3. Tänk, det där har jag aldrig funderat över.. han är ju storebror :-)

  Ha en fin dag..

  //Mia

  SvaraRadera
 4. Håller med övriga, Storebror är jättebra =)
  God fortsättning på nya året, hoppas det blir fint för Er alla.

  SvaraRadera
 5. idag är det tisdag! :) då ska man vara glad! ifrågasätti nte varför det är bara hälsosamt att vara det (A'

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.