Svar tjugoett.

22:25

Fråga: Oroar sig Abbe mellan sjukhusbesöken för att det ska vara otäckt eller göra ont eller kan han slappna av och "glömma bort" det?

Svar: Nej, han verkar inte oroa sig speciellt mycket nu längre. Det var väldigt jobbigt ett tag när han var runt tre, men då hade han å andra sidan varit med om väldigt många jobbiga saker under sina första år. Nu är Abbe så stor också att vi kan förbereda honom inför besöken. Vi pratar och tittar på bilder och filmer inför jobbiga grejer, så han är oftast ganska laddad när vi väl kommer till sjukhuset.

Men det är klart, är undersökningen plågsam eller jobbig så gör han ju motstånd ändå när han väl insett vad som är på gång. Vem skulle inte göra det?

3 kommentarer

 1. Kom in på din blogg via en väns som också har en hjärtis. Jag har sträckläst (så gott det går när man har fyra barn) från dag ett.. Jag minns hur jag tidigt fastnade för Abbes vackra långa fingrar..sen kom en förklaring..
  Stort tack för att du delar med dig utav eran resa! Det finns en mening med att Abbe valde er till sin familj, det är ett som är säkert.

  SvaraRadera
 2. Hej. Här är en till som nu läst ikapp och är lite vemodig att det nu inte finns en obegränsad källa av inlägg att läsa utan att man numera får vänta tills de kommer nya. Det har vartit en underbar resa att läsa ikapp och jag rekomendera alla att läsa bloggen från början även om det tar tid. Förstår att slutet för bloggen kan komma snart men det hade varit en ynnest om vi hade fått följa med Abbe en tid i skolan också.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Måste först hålla med de två föregående ''talarna''. Läste din blogg i ett sträck i somras och det var som en bra bok man inte kunde lägga ner=)

  Sen har jag en fråga som egentligen inte rör bloggen... Sitter alltid och beundar dina bilder och funderar på vilka inställningar du kan tänkas använda. Samtidigt är jag avundsjuk för att inte jag lyckas knäppa lika fina kort. Det är dags att ta tag i det nu! Fota är ju kul, har ju alltid velat lära mig.
  Har en Nikon D3000, men nu vill jag ha ett bättre objektiv också. Har du något bra förslag som inte ruinerar en student och hennes egenföretagande sambo?

  Ha en bra dag!
  //Emma

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.