House party.

22:49
Pepparkakshuset är nu krossat och svalt i små bitar, men det är inte vår dröm om dess uppskalade förlaga i Göteborgs norra skärgård. Den har aldrig varit närmare.

Jag ska erkänna att jag förenklade lite i inlägget om vårt kommande fritidshus. Vi hade inte lämnat in bygglovsansökan då utan väntade på en sista namnteckning från en granne som hade lite synpunkter. Idag var jag där och träffade dem, efter mycket om och men, och nu ligger en bunt papper med ritningar, ansökningshandlingar och underskrifter från samtliga grannar här bredvid mig. Imorgon skickar jag dem till byggnadskontoret i Öckerö kommun.

Sweet. Som pepparkakshuset.

6 kommentarer

 1. Grattis! Låter som att det kommer bli ett underbart ställe!

  SvaraRadera
 2. Hoppas på det bästa, ska hålla tummarna!

  SvaraRadera
 3. Lycka till! Jag håller tummarna!

  SvaraRadera
 4. Härligt!
  ... Och är det kanske tåget Thomas som jag skymtar på Abbes tröja? ;)

  SvaraRadera
 5. TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG

  Har du någonsin undrat hur stora bloggerskor som Kenza, Kissie och Blondinbella tjänar pengar på sin blogg? Titta in på min sida så får du reda på hur och även hur du kan tjäna pengar på DIN blogg.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.