Om någon undrar.

19:00

Jag läser varenda kommentar, tro inget annat. Det är så himla kul att få veta vilka ni är. Men ni skriver så mycket snällt så jag kommer att bli helt odräglig.

Ville bara säga det.

11 kommentarer

 1. Jag följer din blogg slaviskt :) jag läser och skrattar och ömsom gråter beroende på vad du skrivit.Ingen kan skriva och uttrycka sig så som du gör fantastiska människa! Jag önskar att alla barn hade en egen "Abbe Pappa" du är så otroligt empatisk,klok och helt enkelt fantastisk !

  SvaraRadera
 2. Jeg følger også med... :-)
  Jeg er mamma til Lukas på 5 år med Down syndrom.
  Min mann ble en helt annen pappa da vi fikk et lite ekstra kromosom på kjøpet, men det har bare vært positivt! :-)

  SvaraRadera
 3. Haha! Jag kommenterade på förra inlägget nyss. Det ger ett nytt perspektiv på en blogg när man måste scrolla förbi över 150 kommentarer för att kunna kommentera själv :D
  Det är sällan så många ens LÄSER ett inlägg hos mig. Tufft är det! (Och absolut välförtjänt!)

  SvaraRadera
 4. Du odräglig, en fullständig omöjlighet;)

  SvaraRadera
 5. Håller med Molles blogg, det är en fullständig omöjlighet att du skulle kunna uppnå den nivån över att bli en odräglig person. Besöker er dagligen, men är inte alls duktig på att skriva tillbaka. Men jag har i alla fall svarat på frågorna. Tack för att ni delar med er!

  SvaraRadera
 6. Molle har redan sagt det...

  SvaraRadera
 7. Ödmjukhet är en dygd....

  SvaraRadera
 8. Vi skriver snällt för att du förtjänar det. Nej, inte bara du. Hela familjen. Att du och AbbeMamman låter oss ta del av ert liv, och att grabbarna verkar uppskatta det hela (och ger dig så många gyllene stunder att skriva om) har berikat mitt liv. Så varför skulle jag inte berika ditt tillbaka med lite värme och omtanke?
  Stora kramar.

  SvaraRadera
 9. Jag tycker inte du verkar bli särskilt odräglig av det :) I så fall hade det nog redan varit för sent.

  SvaraRadera
 10. Jag tror inte att Abbemamman, storebror eller Abbe skulle gilla att du satt vid tangentbordet all din lediga tid och svarade på kommentarer..

  Så vi köper att du inte svarar hela tiden. Och att du skulle bli odräglig? Njä, inte värre än oss andra. Det är väl som den anonyme skriver här ovan: Det du ger oss kommer bara i retur.

  SvaraRadera
 11. Ramlar in här en måndagskväll efter elva, då man tänker att det bästa har man redan fått sig till livs. Så börjar man läsa tills natten blir sömnlös och tänker slutligen: men det här är bara så rätt. Som om det vore självklart. Någon med förmågan att beskriva det overkliga i verkligheten och som gör det. Heja Abbe och heja Gunnar.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.