Storebror filosoferar om pengar.

22:48

– Det är konstigt med pengar. Man jobbar och får dom i lön och så handlar man för dom i nån affär. Så får dom som jobbar där pengarna i lön och handlar i en en annan affär. Pengarna kan hamna var som helst. Min tia kan ha legat i nån konstig krukaffär i Malmö.

9 kommentarer

 1. *ler stooooort*
  han tänker som min 8-åring...

  SvaraRadera
 2. Storebror har som vanligt helt rätt! De här tankarna kanske gör det lättare att förstå hur viktigt det är att tvätta händerna?

  SvaraRadera
 3. :D
  Jag vet precis vilken affär han menar, går förbi den på väg till jobbet varje dag. >skojar<

  Underbara, underfundiga Storebror!

  SvaraRadera
 4. Låna "Pojken med guldbyxorna" på biblioteket och läs den högt! H verkar mogen nog att filosofera kring ämnet i den. Och säkert blir han sugen på pengabyxor, även om han inte kan ha en aning om hur det känns att äga en papperstia som faktiskt går att handla för. :)

  SvaraRadera
 5. Anonym: Jag inte bara tvättar händerna jag måste också tvätta mina pengar ... polisen verkar ha något emot dem annars ;-)

  SvaraRadera
 6. Jag går i nian och ska ha prov på exakt det där imorgon, men det tog en månad att lära alla femtonåringar de din kloke son kom på alldeles själv, mycket fint :)

  SvaraRadera
 7. Vilken mysig och smart fundering :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.