Svar tolv.

21:47

Fråga: Hur fasen gör du då du fixar designen på bloggen? tex gör en tomtemössa och snö, eller vampyr-Abbe?

Svar: Själva huvudet (den översta delen) på bloggen är en bild. Så det enda jag behöver göra är att ändra den bilden i Photoshop och sedan gå in i koden och byta ut den bilden. Funderar på om det snart är dags att göra en liten uppdatering av utseendet. Han växer ju den lille parveln.

2 kommentarer

  1. heja abbe har varit min absoluta favoritblogg så himla länge nu. 3 år skulle jag tro minsann, och när det inte kommit upp några inlägg här på ett tag, så läser jag alltid bloggen från allra första början.
    den är min favorit, är för att du är en av få skribenter som lyckas få mig berörd. och historien om abbe är så himla makalös, och fin. jag blir glad varje gång jag klickar mig in här!
    tack för att du berättar om abbe, och brorsan för oss.

    SvaraRadera
  2. Jag har tänkt på det i typ ett år! DO IT!! =)

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.