Auktion #13 – Hjärtekatt

12:56Här kommer en riktig liten goding. Hjärtekatten Abbe är en handgjord, virkad amigurumifigur med ett medfött hjärtfel. Eftersom Abbe är handgjord är han helt unik, det finns ingen annan likadan som honom. Precis som min Abbe. Katten är 23 cm lång och väldigt fin.

Det är Louise som skriver bloggen "Polliver" som gjort honom och om du klickar in här kan du se fler bilder av hjärtekatten Abbe och klickar du här kan du se andra fina amigurumifigurer som hon har gjort.

Eftersom han är handgjord och inte finns att köpa någon annanstans än här är det svårt att säga hur mycket såna som hjärtekatten Abbe brukar kosta. Men jag vågar påstå att han är värd hur mycket som helst.

Vad säger ni?

Auktionen stänger lördag 19/2 kl 22.30.

10 kommentarer

 1. Jag säger att det är jättesvårt att sätta ett värde på något så fint men drar igång budgivningen med 150kr i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Den var fin! Jag bjuder 1000 Kr.
  Abbes Farmor

  SvaraRadera
 3. Ajdå, nu blir det svårt att bjuda över. Jag tror absolut att Hjärtekatten ska ha sitt hem hos Abbes farmor. Fortsätter att bevaka alla pannor istället.

  SvaraRadera
 4. Aldrig att jag bjuder över Abbes farmor! Jag vänder mig till tillverkaren och försöker beställa en egen hjärtfelsfilur. Tror Sigge skulle gilla en sån.

  SvaraRadera
 5. Klart Abbes farmor ska ha den! Och så kanske man själv skulle se till att uppdatera sidan någon gång extra innan man lägger sitt bud, att bjuda under någon verkar ju lite skumt... ;)

  SvaraRadera
 6. Föreslår att auktionen avslutas nu! ;-)
  Hej(a) Abbes farmor, hon skall ha den!
  /Cata L

  SvaraRadera
 7. Grattis modern, du har just köpt en liten hjärtekatt.

  SvaraRadera
 8. Härligt den katten hamnade där den skulle

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.