Hemma igen.

23:11

Säga vad man vill om barn, men vill de bara tillräckligt gärna så går det mesta. Storebror och hans kompis har åkt i svarta backar, kört i skogen, i funparken och hoppat big jump och landat i en stor air bag. Storebror på skidor och kompisen på bräda. De har varit på after ski, spelat wii, käkat på restaurang, bowlat, badat bastu och kollat melodifestival.

Trots tvåsiffriga minusgrader hela tiden och trots att storebrors bästis fastnade i ankarliften och släpades med nästan ända fram till där liften vände och gick ner igen, har humöret har varit på topp hela tiden. På topp har dessvärre storebrors feber också varit.

Vi har förbrukat en hel flaska Avledon under helgen i Stöten och i ärlighetens namn kände jag mig kanske inte som världens bästa pappa som inte tvingade honom att stanna i sängen. Å andra sidan hade jag inte känt mig som världens bästa pappa då heller. Jag är i alla fall säker på att mellan Alvedondalarna har storebror haft en helg att aldrig glömma. Det må väl vara hänt om förkylningen drar ut på tiden kanske.

5 kommentarer

 1. Vilka fina bilder! Ser ut som en mysig helg =)

  SvaraRadera
 2. Mycket imponerad av Storebror och kompisen! Jag har åkt skidor i över 25 år, förvisso bara 1 vecka per år, men hoppa big jump skulle jag aldrig våga idag (svarta backar däremot, mumma!)

  SvaraRadera
 3. Vad bra att minneskortet kom med denna gång :) Fina bilder!

  SvaraRadera
 4. Oroa dig inte för Alvedonförbrukningen eller febern, hade han vart allvarligt sjuk hade han inte orkat göra allt det där trots Alvedon....så lägg undan det dåliga samvetet och njut av minnena från er härliga helg du med. Hälsningar från en sjuksköterska som älskar din blogg.

  SvaraRadera
 5. Å, låter som helt rätt prioriteringar tycker jag! Och håller med den ovan som var impad av big-jump-hoppet, herregud. Jag bor i alperna men skulle nog inte våga kasta mig ut sådär. Hälsa honom det! ;)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.