Heja Abbe goes auktionssajt.

22:57

Nu drar jag igång auktionerna till förmån för "Alla barnhjärtans månad" här på bloggen. Det innebär att det kommer att bli väldigt många sådana inlägg ett tag, och jag ber er som inte är intresserade av att bjuda på auktionen ha överseende med detta.

Jag tänker så här. Nu när jag har fått alla er fantastiska läsare, en publik och en "scen" att stå på – om ni förstår vad jag menar – så vill jag gärna passa på att utnyttja den till att göra lite nytta. Och förhoppningsvis samtidigt erbjuda lite nöje.

Massor av fantastiska företag har hört av sig och erbjudit saker som ni kan bjuda på. Kanske kan någon göra ett fynd, kanske betalar någon annan mycket mer för sakerna än de är värda,. Men det viktigaste av allt – pengarna ni betalar för varorna går direkt till Hjärt- och Lungfondens kampanj.

Så här går det till. Varje auktion kommer att ha ett eget inlägg och en tid då auktionen är slut. Ni lägger bud genom att skriva en kommentar med hur mycket ni bjuder. Den som har bjudit högst vid auktionens slut vinner auktionen. Lämna mejl i kommentarerna eller mejla mig om du vunnit en auktion så ordnar vi med betalning och adress den vägen. Min mejl: abbespappa@gmail.com

I spalten till höger kommer ni att kunna se vilka auktioner som är pågående och klicka er till det inlägget. Där finns också en liten "logo" för auktionerna som ni hemskt gärna får lov att använda om ni vill länka hit från bloggar eller Facebook. Ju fler som bjuder desto mer pengar till barnhjärtforskningen, så hjälp mig gärna att sprida.

Och vet ni, jag kommer att skriva vanliga inlägg precis som jag brukar. De kommer bara att drunkna lite bland auktionsinläggen.

Tusen tack för att ni är med och stöttar!

7 kommentarer

 1. Logon placerad på fejjan! ;)
  /Cata L

  SvaraRadera
 2. Cata L igen, glömde nämna....
  Min rubrik är:
  Verkligt beHJÄRTAnsvärt!

  Håller tummar & tår och vovven gör knut på svansen.
  Mycket pengar hoppas vi det blir.

  SvaraRadera
 3. Tack för din fantastiska blogg, som jag sträckläst sedan jag hittade hit för några dagar sedan. Det har varit en gripande och omtumlande läseresa. Inläggen virvlar runt i minnet; just nu ramlar Bond, Abbe Bond upp, en alldeles underbar bild! Jag ser mycket fram mot fortsättningen. Varma hälsningar Annelie.

  SvaraRadera
 4. Jättesmart sätt att utnyttja (eller nyttja rättare sagt) den uppmärksamhet man får av att driva en populär blogg! Kanonbra ju.

  Hoppas auktionerna drar in mycket pengar.

  SvaraRadera
 5. Hej Gunnar! Detta har inget med inlägget att göra,utan jag vill bara fråga en sak.. Jag har läst din blogg ett tag nu, och jag undrar hur du och barnens mamma tänker angående uppfostran utifrån genusperspektiv? Jag har fått intrycket av att dina barn får en ganska "klassiskt pojkaktig" uppfostran. Är detta ett medvetet val eller är det bara så det fallit sig? Hade ni gjort annorlunda om ni haft två döttrar? No offense, jag är bara nyfiken på hur ni tänker?!
  Tack för en fin och viktig blogg!
  /Maria

  SvaraRadera
 6. Otroligt fint initiativ! Heja Abbes pappa!

  SvaraRadera
 7. Hanna Andersson7 maj 2011 kl. 16:41

  Burkar tyvärr inte vara inne så ofta här längre. Men jag ville bara berätta att Filip ska få ett halvsyskon närsom helst. Jag bor nu mera i Göteborg, Tuve ihop med min sambo.. Många kramar från Hanna Filip velanders mamma "FinaFilips blogg"

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.