Snö.

00:41

Vi är ett gäng kompisar utspridda i Göteborg, Stockholm, Oslo och Lille som brukar stråla samman en helg varje år för att vi har ett stort gemensamt intresse – snö. Helst lössnö och helst den puderlätta sorten.

I år åkte vi till Disentis i Schweiz, ett litet ställe vars främsta fördel är att möjligheterna till att få åka skidor på opistade bergssidor är enorma. Och snö fick vi. Det vräkte ner när vi kom och slutade inte förrän efter tre dagar och närmare en meter lössnö. Det var lite svårt med sikten, men snön saknade vi inte. Det var nästan för mycket på vissa ställen, men det vågade vi inte riktigt säga högt.

Men det var också snön som gjorde att alla flygplan på Zürichs flygplats måste spolas av extra noga och att alla landningsbanor behövde skottas. Det var snön som gjorde att planet kom iväg en dryg timme försent till Frankfurt så att vi missade planet därifrån till Göteborg. Det är alltså på grund av vår älskade snö som jag nu ligger på ett hotellrum i Tyskland istället för hemma hon min familj.

Dumt.

0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.