#4 – Wolf-parkas från Gneis.

22:49Då kör vi den första i en serie av fem auktioner med outdoor-kläder till barnen från Gneis. Du som har hängt med i den här bloggen ett tag vet att jag har bara bra saker att säga om Gneiskläderna. Vi har köpt dem i många år och är supernöjda. Bra kvalitet, genomtänkta detaljer och fin passform. Precis som jag vill att mina egna outdoorkläder ska vara. Därför är jag jätteglad att de ville vara med på hjärtebarnsauktionerna.

Först ut är Wolf – en funktionell teknisk parkas som inte bara funkar i skolan och på stan, utan även i skidbacken och snöhögen. Den här jackan kostar mellan 990 och 1180 kronor i Gneis webshop beroende på vilken storlek men ska ha. Klicka in hos Gneis och se vilka storlekar och färger som finns.

Auktionen pågår till 13/2 kl 23.00. Ge mig ett bud, vettja!

10 kommentarer

 1. Svar
  1. Hoppsan. 13/2 ska det naturligtvis vara. Tack för att du gjorde mig uppmärksam på misstaget.

   Radera
 2. 700:-
  madeleine.pehrson@telia.com

  SvaraRadera
 3. Grattis Madeleine. Du gjorde ett fynd med den här jackan. Den är supergo och varm, vi köpte en till storebror i fjol. Mejla mig (adress i headern) så gör vi upp detaljerna.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.